Drulov 70 Flobert

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
duffioso
Re: Střelba na kovové siluety z Flobert pistolí a pušek

Příspěvek od duffioso » 06 lis 2012 11:13

Nemuzes hodit fotky jinam?Nemam Ksichtknizku :-) Odkud jsi?

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
jiri.rucky

Příspěvek od jiri.rucky » 06 lis 2012 11:31

Jsem z Frýdku a neumím dávat fotky. Tyhle jsem si taky nechal vložit. Mohl bych je dát jěště na rajče.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 06 lis 2012 11:52

Ok,rajce je dobry.Poprosim moderatora,at tyhle reci ohledne drulovky,presune do jejiho vlakna.Tady budem resit jen strelbu na siluety a spinnery.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tomm

Re: Drulov 70 Flobert

Příspěvek od Tomm » 06 lis 2012 18:00

Zdravím,

sledoval jsem vedle ve vlákně Střelba z Flobert pistolí/pušek Vaše názory jak se Drulovka rozmnožuje. (a nejen ta..) Také hlásím že ji mám doma :wink: , mohl jsem si dokonce vybrat. Provozují ale zajímavý způsob balení, vezmou starou origoš krabici od ostré verze 90ky a rozdělají jí a složí opačně. Furt jsem si na krámě říkal, proč má ta krabice potisk zevnitř... :wink: Tak jsem si jí na památku zase složil do původní podoby.

Je to fajn zbraň, dneska jsem si dal asi 20 ran, nebylo moc času, tak jsem vzal jen obvyklé předměty - obaly od šamponů a krémů. Jedno stanoviště na 15 m - tam jsem to měl asi každou ranou, na 30ti metrech jsem dokázal trefit také (asi 3x).. :roll: Nechtělo se mi stavět nějaké terče ale časem si na to určitě udělám čas.

Osobně preferuji špičky (dnes také i levnější - v Rakovníku jsem v létě kupoval krabičku za 195,-), ale dnes jsem si koupil jednu krabičku kuliček, tu mám tak na rok... Případné akci se střelbou se nebráním, pokud by to vyšlo, také bych se zkusil zúčastnit, jsem z Prahy a tak neni problém...

8)
Přílohy
DSC_2576.jpg
DSC_2573.jpg
CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
duffioso

Příspěvek od duffioso » 06 lis 2012 18:22

Parada,rozmnozujem se krasne :-) To jsem moc rad.Je tak dal a za chvilku uz muzem delat souteze zcela regulerne :-)
Ja dostal moji 70ku v krabici od 75ky pro francouzkej trh :-)Taky jsem si ji otocil.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
duffioso

Příspěvek od duffioso » 07 lis 2012 09:40

Zajimalo by me,jestli uz greywolfovi prisla ta compactka.Moc se tesim na porovnani.Vypada moc zajimave.
A taky se tesim na Alesovu recenzicku,nemam co cist :-)
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
greywolf

Příspěvek od greywolf » 07 lis 2012 10:25

Kdepak nepřišla :evil: Každej den chvátám na poštu a zatím nic..Ale počítám,že dneska by to mohlo klapnout..Těším se na ni jako Kulínskej na novou sboristku..Po očku sleduju vlákno o střelbě na siluety,ale jelikož se chystám trochu tunit,tak je to pro mě pase..Až se finančně narovnám po Vánocích,tak bych chtěl AA ProSporta,nebo TXko a jet se juknout do Milovic na někakou vzduchovkovou akci..Už jsem to jednou zkoušel,ale našel jsem airsofťáky,paintballisty a po vzduchovkách se slehla země..To už jsem hodně OT..Každopádně,až kompakt dorazí tak se pochlubím a pokud to svedu,tak přidám foto :wink:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
greywolf

Příspěvek od greywolf » 07 lis 2012 11:16

To jiri.rucky:Moc hezký s oběma kolimátorama :D Do karabinky mě tam chybí ještě nějaký decentní předpažbí,ale jnak paráda :wink:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
jiri.rucky

Příspěvek od jiri.rucky » 07 lis 2012 11:32

Poraďte,jak udělat kolejnici na tuto terčovnici. Na zbrani je nepatrný výstupek s ploškiu po celé délce těla zbraně,ale zboku nemá žáden zářez,kam by se dalo uchytit kroužky-či montáž. Zřejmě bude nutné vybít hledí a nasadit shora nějakou lištu.Existuje něco takového? A když ano, jak se upevní? nebo se vyfrézují drážky po stranách?
duffioso

Příspěvek od duffioso » 07 lis 2012 15:28

Kdyby nekdo hledal tu listu na hlaven,jak ma jiri.rucky,tak tady ji mate http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2296 asi ji taky objednam.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
greywolf

Příspěvek od greywolf » 07 lis 2012 17:21

To duffioso:Nevíš,jak je to řešený se šínou na Compactu?Ještě mi holka nedorazila :(
Časem bych na ni rád taky kolimátor.. :roll:
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 07 lis 2012 17:44

jiri.rucky Lišta se dá udělat naprosto jednoduše na fréze,lištu jsem měl hotovou za 1,5 hodiny.
Podívej se několik stran zpět,mám tam fotky.Pokud nenajdeš dávám znovu,snad se administrátor nebude zlobit,že ji vystavím znovu.Lišta je přišroubována dvěma šroubky k pouzdru závěru a z druhé strany je vybrání matr.Pro snadné nabíjení ale vybrání se dá udělat i na této straně viz.Foto
Přílohy
Drulov flobert 027.JPG
greywolf

Příspěvek od greywolf » 07 lis 2012 18:39

Tak nakonec dorazila :D ...Ale???
Nechápu proč mi přišla až z Topolčan od prodejce:Radoslav Šabík??Je bez napínáčku,což mi vůbec nevadí(ale,zaplatil jsem ho), na pouzdru závěru jsou lehké tečky koroze,což není nijak tragický,ale nepotěší to..Dále je tam vyraženo Drulov 90???,Že by někdo nekvalitně poskládal puzzle???A pochopitelně jsem zaplatil transfer ze SR,i když byla pistole v akci a poštovné platila spol.Drulov :shock: ..Na můj vkus moc nesrovnalostí :evil:
Jinak...je to krasavice nesmírná a kratší hlaveň jí vyloženě sekne.Na spodku hlavně je šína třeba na světlo..,nebo laser :roll: Kolimátor zřejmě na hlaven přidělat půjde,aby to ale trochu vypadalo,tak asi na šikmé montáži..Hodně vepředu by vypadal divně..Musím si ji pořádně prohlídnout,tohle jsou první postřehy po vybalení...Jo a o nějaké pěkné expediční krabici si můžu nechat jen zdát....teďka už jsem hnidopich :lol: No,email do Drulovu jsem si neodpustil a čekám na vyjádření,kde soudruzi udělali chybu...Jen ať pro boha střílí....
duffioso

Příspěvek od duffioso » 07 lis 2012 18:53

Fotky fotky fotky :-) Kolimator jen otevrenej na co nejnizsi montazi,jinak to bude vypadat moc prehnane.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
menthon1974

Příspěvek od menthon1974 » 07 lis 2012 18:57

greywolf to je blbé že nemáš napínáček,jestli máš kámoše co má taky Drulovku a s napínáčkem, jdi s ním na střelnici a poznáš podstatně velký rozdíl v soustřelu se zbarní s napínáčkem a bez napínáčku.Já bejt tebou,věc si zakoupil na netu tak máš nárok na vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu a preferuj od výrobce,nebo od jakéhokoliv prodejce že chceš s napínáčkem.To že má lehkou korozi,to bych také reklamoval.Přeci sis objednal a zaplatil novou věc ( zbraň ) nebo sis objednal začínající kus rezavějícího šrotu.
Odpovědět