Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja tohle obevil az po objednani 70.Jinak bych si tech par stovek priplatil a vzal tuhle 75 compact.Ta se mi vylozene libi 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Drulov 70 Flobert
Tak uz je krasavice doma
Prisla s klikou,takze bonus,kterej jsem necekal
Dostane holka otevrenej kolimator.Uz nad ni sedim a pucuju ji.Tes se Kavy,je to parada 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- menthon1974
Drulovka je vážně dobrá,je více přesnější jak Spielberg a ZOM. Hlavně zpracování a spoušťoví mechanizmus je velice kvalitní.Na začínajících stránkách jsem dal foto ale ještě jedno přidám a vysvětlím princip.
Ta trubka která je navlečená na laufu je záměrně natažená až k pouzdru závěru,kde je na laufu objímka která drží trubku a v té objímce je drážka,kterou uniká zvuk z odfukového kanálu na snížení výkonu 7,5J do výše psané trubky a nedělá to absolutně žádný randál,tak že jako vzduchovka.
Ta trubka která je navlečená na laufu je záměrně natažená až k pouzdru závěru,kde je na laufu objímka která drží trubku a v té objímce je drážka,kterou uniká zvuk z odfukového kanálu na snížení výkonu 7,5J do výše psané trubky a nedělá to absolutně žádný randál,tak že jako vzduchovka.

Mas to pekny,kde jsi vzal tu pazbu?Samovyroba?Me trosku nelicuje originalni pazbicka a nemam na to klic,tak to asi bude chtit nejakej pripravek.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jj,menthon74 je šikovnej
..
To duffioso:gratuluju k nový hračce
..Já opravdu nakonec zvolil tu 75 Compact,tak jsem v očekávání...Za jak dlouho Ti přišla?Až tam šoupneš ten kolimátor nebylo by možné foto?

To duffioso:gratuluju k nový hračce

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Jsou rychli,jen posta to brzdi.Jestli jsi objednal dnes,tak to zitra poslou a do utery,nebo stredy bys to mel mit.Ale ja to objednal primo z holic,nevim jak pruznej bude ten eshop drulov.cz.
Kolimator prijde na rada az pozdeji.Chci si zastrilet nejdriv pres pevny.Je to poradnej kus zeleza
Kolimator prijde na rada az pozdeji.Chci si zastrilet nejdriv pres pevny.Je to poradnej kus zeleza

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Doufám,že to do konce příštího týdne doručí.Ale zatím toho mám na střílení dost,jenom ten čas není
,ale pokaždý když mi má přijít nová flinta,tak se prostě nemůžu dočkat..nejspíš to všichni znají
No a až ji testneš přes mířidla,napiš dojmy

No a až ji testneš přes mířidla,napiš dojmy

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Uz se sam nemuzu dockat
Uz jsem z tehle pistole strilel pred lety v razi .22lr a i presto me prekvapilo,jakej je to macek 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- menthon1974
Ano,pažbu jsem dělal z ořechu.Na povolení matice rukojeti je potřeba si udělat klíč,jelikož je matice dost utažena doporučuji vysoustružit silnostěnnou trubičku a buď na fréze vyfrézovat, nebo ručně vypilovat dva vnější zuby.Klíč dělejte důkladně,protože odbytá práce nemá smysl,když se Vám klíč ohlomejzdá a matici nepovolíte.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 01 lis 2012 20:46, celkem upraveno 1 x.
Ok,diky.Prace je to moc pekna a je to vkusny.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nahodou je paradni
Me se libi.Uz jsi ho testnul?

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert