Hustý, ale docela drahý terč. kolik snese ran než se rozprskne. Já myslel že je to z tvrdý gumy, jako jsou dětské hračky. Koupil jsem si myš a mám za to že se to od gumy odrazí. jako od pneumatiky
!!! STŘÍLÍM BLBĚ, ALE RÁD !!!
SLÁVIA 631
HW97 KT + Sightron MilDot
neni je to prave mekcena guma prave ze kdyz strelis tak se dira zatahne a jako ze nic a muzes xxx krat srilet takze se nic nerozpadne takze defacto neznicitelne za 100 proc ne ) nebo uz netusim kolik to stalo ,ale alespon to neni takove nudne..ale zasah je slyset na 100m v pohode i kdyz neni extra videt...asi si dam jednoho na 50 a druhyho na 100 nebo dal ??hmm tam uz nejsou tyce na tom poli (... pomalu to vypadalo jako nafukovaci,ale ve spodu je dira a drzi to tvar uvnit dute jako nafukovaci zviratko,ale nemusi nic foukat )
Je to takový dinamický zvuk "tinnnk".Ale když jsme u těch zvuků,tak zatím nejhorší zvuk pro mě vydává FX Gladiátor rezonancí do hlavy zkrz kovovou pažbu(kartuš) mi to přišlo,jakoby ta prožinka projela pažbou až do hlavy.Gunpower je v poho,ale to bude výrobou.AA S400 je takový "suchý" zvuk,jakoby nic,jen takový "tukkkk".HW 100 je takový "plekkk",ale nevím co mi připadá,že je tam něco uvolněné.FX Cutlas je něco mezi AA a Logunem a taky se poslouchá dobře.Co jsem měl BSA Lonestára,tak tam ta pruřinka lítala víc..."ťinnnnkkkk",ale to může být i tím,že kartuš byla ocelová a né ze slitin.Co mám teď Excaliber,tak tam je to podobně jako Cutlas,ale s trochou zvonění "tunnk" .No a Steyr Hunting to je prostě triangl,to fakt neumím popsat.Na každý zvuk se dá ale zvyknout.Snad jsem se někoho nedotkl.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......