Dilnicka v Praze

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;)

Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři

Odpovědět
Apevia
Příspěvky: 3179
Registrován: 01 říj 2007 21:11
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Apevia » 05 kvě 2015 15:49

JJ, to je on, taky sem to našel, ale minimální objednávka 5000ks O_o


Cogito ergo armatus sum.
pellerm
Příspěvky: 788
Registrován: 26 čer 2013 11:02

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od pellerm » 05 kvě 2015 19:08

Ůdajně by to mělo jít nahradit tímto http://www.gme.cz/packovy-spinac-p-b071a-p631-394
Apevia
Příspěvky: 3179
Registrován: 01 říj 2007 21:11
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Apevia » 05 kvě 2015 20:49

Mám pocit, že tenhle mi tam taky ukazoval, jenže je maličkej, plus zrovna tento není 3 polohový, ne?
U toho mýho píšou on-off-on, tady u toho jen on-on?
Cogito ergo armatus sum.
pellerm
Příspěvky: 788
Registrován: 26 čer 2013 11:02

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od pellerm » 05 kvě 2015 21:08

Tak už nevim,ptal jsem se člověka co do toho dělá a poslal mi tento odkaz.
Apevia
Příspěvky: 3179
Registrován: 01 říj 2007 21:11
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Apevia » 05 kvě 2015 21:49

Jasný, děkuji za snahu, ale bohužel takováhle elektrika je už pro mě vyšší dívčí :(
Klidně bych tam místo tohodle hodil i třebas kolíbku, jenže ta se prej vůbec nedělá s tolika vývodama...
Cogito ergo armatus sum.
Uživatelský avatar
Redys
Příspěvky: 188
Registrován: 02 lis 2012 14:13

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Redys » 07 kvě 2015 11:39

Zkus G-EM electronic Brno. Tam mají vše.
....možná za pár let....
Uživatelský avatar
Termit
Příspěvky: 616
Registrován: 07 bře 2010 21:38
Bydliště: Bystřany

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Termit » 10 kvě 2015 09:49

http://www.tme.eu/cz/details/ic4201t1b1 ... b5ecfe05ef
Zkus se podívat,jen mi nesedí ta amperáž, záleží co ten tvůj spíná. Dost často se rozpadnou vnitřnosti a něco pak zkratují....Ahoj...
Uživatelský avatar
Termit
Příspěvky: 616
Registrován: 07 bře 2010 21:38
Bydliště: Bystřany

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Termit » 10 kvě 2015 10:54

Ještě jedna možnost, já bych ten problémový prepinač nahradil obyčejným standartním přepínačem a dvěma relátky u kterých bych si vybral počet kontaktů a proud....
qwer
Příspěvky: 363
Registrován: 07 říj 2006 15:38

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od qwer » 10 kvě 2015 12:02

Doplnit relé by mohla být dobrá volba, nebo ten přepínač složit na míru (paketové přepínače).
http://www.spechato.cz/inzeraty/Paketov ... -5ohE.html
Uživatelský avatar
Termit
Příspěvky: 616
Registrován: 07 bře 2010 21:38
Bydliště: Bystřany

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Termit » 10 kvě 2015 12:59

Tak to je asi nejjednodušší...
Apevia
Příspěvky: 3179
Registrován: 01 říj 2007 21:11
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Apevia » 30 čer 2015 22:55

Tak dneska konečně, po dlouhý době (byl jsem jak bez ruky...), soustuh opět jede.
Ale bohužel to bylo horší, než to vypadalo. Vypínač můj "dvorní elektrikář" sehnal přesně ten samej (616Kč), ale po jeho zapojení stejně mašina nejela. Problém byl ještě v tom ovládacím panelu, celá deska byla kompletně vypálená. Naštěstí tedy sehnal novou (údajně modernizovanou s vylepšenou konstrukcí), ale cena mě teda povalila do kolem 3 437Kč :( . No co, dneska jsme zkompletovali a už se točí. Musím dohnat resty, tak doufám, že bude zase dlouho dál sloužit.
Cogito ergo armatus sum.
Uživatelský avatar
Black Powder
Administrator
Příspěvky: 358
Registrován: 08 led 2008 14:50
Bydliště: Velká Morava

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Black Powder » 30 čer 2015 23:01

:mrgreen: ... takze kto mal pravdu?
Apevia
Příspěvky: 3179
Registrován: 01 říj 2007 21:11
Bydliště: Jižní Čechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Apevia » 03 črc 2015 00:13

S čím myslíš BlackPowdere? :D
S tím vyhořením?
Cogito ergo armatus sum.
Uživatelský avatar
Black Powder
Administrator
Příspěvky: 358
Registrován: 08 led 2008 14:50
Bydliště: Velká Morava

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Black Powder » 03 črc 2015 00:38

Asi tym, co som pisal hned na zaciatku, ze u tychto sustruhov odchadza elektronika.
Este ti poradim zasobit sa uhlikami motora /zivotnost asi rok/ a davat pozor, aby motor nenasal sponu a kovovy prach, lebo to je isty skrat a znova vyhorenie plosaku.
Tak isto prehrievanie koncoveho stupna ma za nasledok odpalenie vykonovych tranzistorov, co som vyriesil osadenim chladica aj s ventilarom procesora zo stareho PC. Tak isto sa prehrieva aj samotny motor, kedze nema odkial nasavat cerstvy vzduch, ale len miesa vzduch co ma pod krytom. Tam som tiez osadil ventilator z PC, co neustale odsava teply vzduch z celeho priestoru.
Na zbytok dojdes sam.
Petanus
Příspěvky: 1038
Registrován: 19 črc 2009 21:28
Bydliště: U řeky Sázavy

Re: Dílnička v Praze

Příspěvek od Petanus » 04 črc 2015 09:44

Soustruh a tištěné spoje? K čemu?
To je bordel velebnosti, ještě mi řekněte že to má Lcd panel se zabudovanou televizí.
Píst je Píst, kdo ho nezkrotí, tomu zbývá větrovka.
Odpovědět