Příspěvek
od Holly » 22 črc 2010 23:35
Chci se zeptat přítomných střelců, kteří střílí 5,5kou, jestli má někdo osobní zkušenost s boxery 5,5 z Kovohutí Příbram. Normálně nakupuji diabolky přímo v jejich firemní prodejně (která je přímo v areálu fabriky) - a tam mi vždycky dávají vybrat: přinesou dostatečný počet krabiček, nemaj nic proti tomu, když je opatrně otevřu a podle kvality diabolek si vyberu ta balení, která chci já.
Včera sem tam byl nakupovat a zastavili mě na vrátnici, že prý maj asi 14 dnů dovolenou....a tudíž mi nikdo nic neprodá. Zastavil sem se tedy v nejbližší prodejně střeliva a koupil jedinou krabičku boxerů, abych nějak "přežil" aspoň pár dnů, než přijdou Jumba od JSB. Docházejí totiž všechny zásoby, doma jen nějaké zbytky boxerů, něco od JSB a nějaká GAMA-zbytky z testů.
No, ale kdybyste viděli ty boxery, když jsem doma tu krabičku otevřel, nevěřili byste svých vlastním očím, jako jsem jim nevěřil já!!! Něco tak hrozného jsem snad ještě neviděl. Vůbec nechápu, jak něco takového výstupní kontrola firmy může pustit na trh !!!
Já jsem byl asi zhejčkanej tim, že jsem si vždycky ve fabrice vybral to nejlepší .... ale stejně, co je moc, to je moc. Z té krabičky neni použitelná jediná diabolka!!! Přitom jsem vyhrabal nějaké zbytky boxerů ještě z loňska - a ty jsou použitelné. Neříkám, že kvalita je nějak TOP, jsou použitelné. To, co jsem koupil včera, použitelné není.
Jsem moc zvědav, až po té jejich dovolené přijedu do fabriky, co na mě vykoukne z krabiček!!!
Zajímalo by mě, má-li někdo osobní zkušenost s boxery z KOvohutí - a jakou ??? Jestli se od loňska tak zhoršili, nebo jestli sem měl u té jedné krabky prostě smůlu ...