Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

vzduchovka cal.4,5
Re: Diabolky
A kde v TV sa dajú schrastiť a za kolko? Mám kamoša čo tam chodí aspoň raz týždenne a škoda premrhať čas, keď je tak teplo.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Skúšal som aj objednať priamo u výrobcu ale dozvedel som sa akurát tolko:
Děkuji Vám za zájem o naše střelivo a e-mail.
Rád bych Vás požádal, aby jste se svou poptávkou kontaktoval našeho oficiálního zástupce pro Slovensko. Zajisté Vám poradí na kterého nejbližšího obchodníka se máte obrátit.
Miroslav Šoltis
BW ARMS, spol. s r. o.
Mallého 13
909 01 Skalica, Slovakia
tel. +421-34-6644192
fax:+421-34-6600189
bwarms@bwarms.sk
Děkuji za pochopení, s pozdravem,
Pavel Kolebač
JSB Match Diabolo a.s.
tel/fax:+420/596 033 251
mobile: +420/605 513 555
e-mail: kolebac@schulzdiabolo.cz
www.schulzdiabolo.cz
Je celkom zaujímavé, ž na oficiálnej stránke majú uvedeného iného oficiálneho distribútora, ktorému som sa už tiež pokúšal kontaktovať. A nič.
Děkuji Vám za zájem o naše střelivo a e-mail.
Rád bych Vás požádal, aby jste se svou poptávkou kontaktoval našeho oficiálního zástupce pro Slovensko. Zajisté Vám poradí na kterého nejbližšího obchodníka se máte obrátit.
Miroslav Šoltis
BW ARMS, spol. s r. o.
Mallého 13
909 01 Skalica, Slovakia
tel. +421-34-6644192
fax:+421-34-6600189
bwarms@bwarms.sk
Děkuji za pochopení, s pozdravem,
Pavel Kolebač
JSB Match Diabolo a.s.
tel/fax:+420/596 033 251
mobile: +420/605 513 555
e-mail: kolebac@schulzdiabolo.cz
www.schulzdiabolo.cz
Je celkom zaujímavé, ž na oficiálnej stránke majú uvedeného iného oficiálneho distribútora, ktorému som sa už tiež pokúšal kontaktovať. A nič.
Umarex CPSport .177
cau vsem Prosim Vas chtel sem se zeptat. Momentalne si pisu s panem Kolebačem vuli testovaci sadě.
Nabidl me diabolo pro pistole bo exact.. Jake by ste mi doporucili?? ubec nemam potuchy jesi JSB vyrai i nejake specialni diabolo pro vzduchove pistole. Ja mam LOV21 a nevim jesi mam vzit teda ty diabolky "pro pistole" bo ty Exacty.. vas nazor nato prosim???
Nabidl me diabolo pro pistole bo exact.. Jake by ste mi doporucili?? ubec nemam potuchy jesi JSB vyrai i nejake specialni diabolo pro vzduchove pistole. Ja mam LOV21 a nevim jesi mam vzit teda ty diabolky "pro pistole" bo ty Exacty.. vas nazor nato prosim???
Mrkni na tuto stránku, třeba ti to pomůže: http://forum.gunshop.cz/lov-21-fandove- ... 22-90.html 
Jsou tam nějaké nástřely různými diabolkami +
DIABOLO MATCH
"Používá se zejména pro terčovou střelbu na 10 metrů." ...celé info najdeš na stránkách JSB.

Jsou tam nějaké nástřely různými diabolkami +
Každá hlaveň je ovšem trochu jiná, takže můžeš mít jiné soustřely, chce to vyzkoušet.pbrejsa píše:..kup si od JSB SCHaK 0,475g 4,49mm. Ty budou rychlé a přesné, zelené Match jsou zbytečně drahé...
DIABOLO MATCH
"Používá se zejména pro terčovou střelbu na 10 metrů." ...celé info najdeš na stránkách JSB.
Naposledy upravil(a) kesi dne 30 lis 2009 18:26, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
jo diky moc.. pomohlo mit to a ne malo.
Zvol kvalitní terče,z odkazu víš.Levné terče z tenkého papíru se jen ošklivě škubou.
Plochá hlavička u pistole ničemu nevadí a výsledky jsou krásně čitelné.
U diabol ti s klidem doporučím obyčejné LUXy.Dokud nenastřílíš víc jak 80bodů(10ran),nemá smysl kupovat drašší diaboly.Důvod je jednoduchý,LUXy jsou v takovém případě přesnější než tvoje ruce a oko
Já jsem zkoušel Luxama střílet na 30m z pušky (více než 200m/s).
Kromě celkově niššího nástřelu o cca 5cm, byl rozptyl stejný jako s diabolama s kulovitou hlavičkou.
Plochá hlavička u pistole ničemu nevadí a výsledky jsou krásně čitelné.
U diabol ti s klidem doporučím obyčejné LUXy.Dokud nenastřílíš víc jak 80bodů(10ran),nemá smysl kupovat drašší diaboly.Důvod je jednoduchý,LUXy jsou v takovém případě přesnější než tvoje ruce a oko

Já jsem zkoušel Luxama střílet na 30m z pušky (více než 200m/s).
Kromě celkově niššího nástřelu o cca 5cm, byl rozptyl stejný jako s diabolama s kulovitou hlavičkou.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 30 lis 2009 18:31, celkem upraveno 1 x.
uz som to niekde pisal...je to na ul. M.R.Stefanika (hlavna) a predajna Hubert pri fontane....cena 6,60€ za 500ks...zajtra si asi pojdem kupit dalsieToky píše:A kde v TV sa dajú schrastiť a za kolko? Mám kamoša čo tam chodí aspoň raz týždenne a škoda premrhať čas, keď je tak teplo.

vzduchovka cal.4,5
no ja tedka strilel diabolkama Hunter doma sem si zkousel na 10 metru zhasinat zapalenou svicku tak 2X ze 3 strel sem trefil pouze knotek na ktery sem miril.. pritelkyne to i natocila, tak pokud bdue zajem dam sem video. dosela se divim ze ty hunter sou tak presny,pac sem onich necetl prilis dobra slova.
zkouseli ste nekdo ty JBS RS??? me dosla zkusebni sada od pana kolebace z JBS a nevim jakej je nazor ostatnich,ale ja zkousel s LOv21 z 10 metru ze sveraku ty RS 4,52 a 10 ran slo do stejne diry,jedna uhla asi o 3mm JBS Exact sli taky presne,ale ne tak presne jak ty RS.. zkousel nekdo ty RS taky nebo ne? Ja sem mile prekvapen. Zejtra budu delat dalsi nastreli ze sveraku tak dolozim foto.
RSka používám v 5,5(Jumbo). Dnes jsem testnul průraznost RS 5,52 Exact Heavy 5,52 a gamo rocket. Střílel jsem do katalogu VELO, do hloubky asi 1cm(výsledek). Výsledek opačný očekávání, RS nejhlouběji, pak Heavy a nejméně prostřelili rockety. Foto z leva RS, Heavy a rocket http://petanus.rajce.idnes.cz/Diabolky/#03122009746.jpg
Tak ty RSsa jsou nejlehčí a tak budou mít přeci nejvyšší úsťovou energii, proto šli asi hlouběji. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- Daystate Merlyn
z jaké dálky si střílel ty RS samo rychlejší, ale na větší vzdálenost menší průbojnost, taky odzkoušeno moc lehké
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Pardon, jsem zapoměl. Bylo to doma tak 3m. Jste mi to vysvětlili 

No ume maji Rs docela velkou pruraznost natech 10m.. prostrelil sem krabici z tvrdyho papundeklu a prohlodal sem temer durch 2cm tlustou drevotrisku.. samozdrejme mam namysli vsemi 10 strelama.