No záleží co má který začínající střelec za vzduchovku. Já se už za začátečníka nepovažuju a ke své CZ 200 mám 4 desetiranné zásobníčky, což všechno ulehčuje - naláduju a 40 ran se nemusím o nic starat.
Když jsem před 20 lety začínal, tak moc řešení kde diabolky nosit nebylo, takže jsem si jich vždycky odsypal do kapsy a dokud v ní ruka šmátralka něco nahmatala, tak jsem střílel a potom jsem dosypal další.
Dnes už je mnoho sofistikovanějších metod - vše závisí na tom kolik chceš obětovat peněz - můžeš si pořídit např.:
Držák na krabičku diabolek;
kožené pouzdro na diabolky (u nás ho asi nikdo neprodává

);
nebo můžeš koupit
testovací sadu JSB, po vystřílení krabičky odstraníš přepážky tak, aby zůstal jedinný sektor (aby se diabolky nevysypaly) a do zbytku krabičky můžeš s přehledem nasypat 500 JSBček;
nebo kup krabičku
"Kovošrotů" Příbram - Diabolo Boxer, 500 ks v plastu a po vystřílení máš krabičku, která se ti nevysype a po lehkém pootočení víčka můžeš odsypávat diabolky dle libosti;
další možnost je koupit krabičku diabol
Gamo Rocket s měděným jádrem (150 kusů v krabičce) a po jejich spotřebování máš krabičku s víčkem a klipsem na nošení na pásku ze které můžeš diabolky lovit - je ale otázka jak dlouho vydrží krabička otvírání/zavírání než se na ní něco ulomí;
pokud chceš používat vícero typů diabolek (jestli můžu radit, tak používej výhradně JSB), tak si kup nějaký organizér na malé součástky a do jednotlivých přihrádek můžeš nasypat diabolky podle libosti a typu; atd.
Na závěr můžu říct, že problematika podobná tvému dotazu se zde už probírala
http://forum.gunshop.cz/pouzdra-a-krabi ... 20diabolky, takže's svůj dotaz mohl směřovat tam
Příště napřed zkus hledat

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.