DESERT EAGLE PLYNOVKA???
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtěl bych se zeptat jestli se u nás dá sehnat Desert Eagle jako plynovka? Popřípadě nějáký e-shop, prohledal jsem snad všechny, ale nikde jsem nic nenašel. Jen na tomto foru zmínku o tom, že se prodává někde v Olomouci.
Re: DESERT EAGLE PLYNOVKA???
Jestli si neděláš srandu tak jsi pakosta nejhoršího kalibru. Kdo by chtěl tahat takhle velkej krám a střílet z něj jen trochu smradu? To si do kapsy raději narvu tchoře - vyjde to nastejno a ještě mi to bude líp ladit k oblečení.anonym píše:Chtěl bych se zeptat jestli se u nás dá sehnat Desert Eagle jako plynovka? Popřípadě nějáký e-shop, prohledal jsem snad všechny, ale nikde jsem nic nenašel. Jen na tomto foru zmínku o tom, že se prodává někde v Olomouci.
Re: DESERT EAGLE PLYNOVKA???
Navic tchor je mnohem lehci a ohebny. Jiste te nebude pod sakem tlacit.Kritik píše:Jestli si neděláš srandu tak jsi pakosta nejhoršího kalibru. Kdo by chtěl tahat takhle velkej krám a střílet z něj jen trochu smradu? To si do kapsy raději narvu tchoře - vyjde to nastejno a ještě mi to bude líp ladit k oblečení.anonym píše:Chtěl bych se zeptat jestli se u nás dá sehnat Desert Eagle jako plynovka? Popřípadě nějáký e-shop, prohledal jsem snad všechny, ale nikde jsem nic nenašel. Jen na tomto foru zmínku o tom, že se prodává někde v Olomouci.

Kritik : než začneš kritizovat můj příspěvek vysvětlím ti pár věcí. Toho deserta sháním jako plynovku, protože chci nějákou repliku této pistole. Takže nevím jak si přišel na to, že ji budu tahat u sebe. Je vidět, že jsi fakt rozený kritik. Nicméně bych byl rád za nějákou smyslupnlou odpověď na můj dotaz. Díky všem
Nejdostupnější pro tebe bude asi airsoftová varianta.anonym píše:Kritik : než začneš kritizovat můj příspěvek vysvětlím ti pár věcí. Toho deserta sháním jako plynovku, protože chci nějákou repliku této pistole. Takže nevím jak si přišel na to, že ji budu tahat u sebe. Je vidět, že jsi fakt rozený kritik. Nicméně bych byl rád za nějákou smyslupnlou odpověď na můj dotaz. Díky všem
Tak. No a nebo zajit do cukrarstvi a pozadat o zdarilou repliku v perniku.joot píše:Nejdostupnější pro tebe bude asi airsoftová varianta.anonym píše:Kritik : než začneš kritizovat můj příspěvek vysvětlím ti pár věcí. Toho deserta sháním jako plynovku, protože chci nějákou repliku této pistole. Takže nevím jak si přišel na to, že ji budu tahat u sebe. Je vidět, že jsi fakt rozený kritik. Nicméně bych byl rád za nějákou smyslupnlou odpověď na můj dotaz. Díky všem
Nic jsi s toho nedělej. Na tomto foru se bud baví pár lidí mezi sebou a nebo se hádají. To je celkem škodaanonym píše:Kritik : než začneš kritizovat můj příspěvek vysvětlím ti pár věcí. Toho deserta sháním jako plynovku, protože chci nějákou repliku této pistole. Takže nevím jak si přišel na to, že ji budu tahat u sebe. Je vidět, že jsi fakt rozený kritik. Nicméně bych byl rád za nějákou smyslupnlou odpověď na můj dotaz. Díky všem

Cena pro vítěze korespondenční soutěže v 22lr?

No, nejlevnější budeš mít asi tu airsoft verzi, e-shopy máš na adresách airsofthouse.cz, anareus.cz, airsoftguns.cz, airsoftshop.cz. Doporučoval bych manuál od UHC nebo podobnou levnotu. Hlavně nekupuj stříbrnou verzi, jelikož je to plast kterej se odře a za chvilku z něj máš flekaýho "dalmatina". Pro tvé účely jako replika asi dostačující.
Jinak o osudu perníkového Thompsona bylo již rozhodnuto. Věnoval jsem ho kamarádovi. Nyní již o něm nemám informací.
Jinak o osudu perníkového Thompsona bylo již rozhodnuto. Věnoval jsem ho kamarádovi. Nyní již o něm nemám informací.
Jinak plynovky modelů DE vyrábí německá firma Umarex. Obrať se buď na ni, nebo na pobočku v ČR. U nás má zastoupení i ve firmě ALFA-PROJ. Koukni na jejich stránky.
http://www.alfa-proj.cz/predstavujeme-s ... index1.php
http://www.alfa-proj.cz/predstavujeme-s ... index1.php
Zkus mrknout na www.supra.cz/zbozi/zbrane/plynovky.html číslo zboží 311171.Je to "signální pistole" s výšlehem mimo osu hlavně.Cena 2910,-.