Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak když mi řeknete, čím mažete vy, něco času ušetřím... Zkusím ještě sehnat vývar z prasečích rypáčků, který by měl vykazovat větší hydrodynamický odpor.
Když se mi povede dobře nabít, tak s 3" laufem a navážkou 0,8g tak tak prostřelí 3,3cm měkký dřevo.
Když se mi povede dobře nabít, tak s 3" laufem a navážkou 0,8g tak tak prostřelí 3,3cm měkký dřevo.
Re: Derringer od fy Great Gun
1/3 parafín 1/3 včelí vosk 1/3 lůj pořád je to stejné
To je v kdejaké knížce 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Někdo tu doporučoval nemazat, příp. místo toho plivat do drážek. To nezabírá?
jo zabere to tak po 6te raně, nepude to naládovat:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ede puuuujde,delam to ja a dam klidne tricet schussuuu 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
krátká hlaveň asi hodně promine?

testni to v pušce:-) Dělej to jak se má a ne s pliváním do laufu 

V pusce samozrejme mazu,ale derrick trefuje i s plivancem.A penetruje perfektne 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Dobrý den vespolek.
Jsem tady nový, ale čtu si tady už víc jak týden. Přelouskal jsem toto vlákno celé.
Spousta z Vás má deringera na osobní obranu, ale nečetl jsem, jestli ho někdo už taky musel použít, jestli ho použil a jak to probíhalo. To, že bych se po... kdyby tohle někdo na mě vytáhl je jasné...
Jinak děkuji za spoustu užitečných rad a postrehů.
Martin
Jsem tady nový, ale čtu si tady už víc jak týden. Přelouskal jsem toto vlákno celé.
Spousta z Vás má deringera na osobní obranu, ale nečetl jsem, jestli ho někdo už taky musel použít, jestli ho použil a jak to probíhalo. To, že bych se po... kdyby tohle někdo na mě vytáhl je jasné...
Jinak děkuji za spoustu užitečných rad a postrehů.
Martin
GGG: tady je registrováno jen úplné minimum majitelů GG a možná většina má ZP, takže si tahají radši poloautomat. Šance, že se tu někdo s něčím podobným svěří sice je, ale malá. Pokud bych třeba já v 22h na Cejlu poskytl injekci olova romulanům, rychle se budu klidit a nikde na netu ani neceknu... Kadlátky ať si poradí s balistickou expertizou
Díky za recept na tukové knedlíky.
Poškodí mosazný kartáč černění v hlavni? http://www.gunshop.cz/cs/cistici-sada-k ... -1388.html Tipuju že jo.

Díky za recept na tukové knedlíky.
Poškodí mosazný kartáč černění v hlavni? http://www.gunshop.cz/cs/cistici-sada-k ... -1388.html Tipuju že jo.
černění v hlavni by mnělo by postupně samo slézt. Ale i tak, k čemu je ti na perkus mosaz-kartáč? Doposud jsem nenašel činnost, která by tento nástroj vyžadovala. Pro perkus absolutní zbytečnost.
GGG & COOK & spol.
No výhoda Derr GG je v tom, že ho doma může použít kdokoli z rodiny, nebo sebou např. vzít při venčení psa.
Pokud máš ZP tak poloautomat můžeš použít jen ty (např. s tím psem). Manželka s poloautomatem za pasem chodit nemůže. Doma by poloautomat mohla i použít, to by pak příslušníci, ale moc a moc pátrali jestli to bylo oprávněné a jestli ty si něco neporušil! Prostě Derr GG je univerzální prostředek jak zábavy tak i efektivní obrany.
Slabý výkon vs první výstřel... Sférická střela (kule) naládovaná do laufu přes silný flastr (100% přírodní materiál) by toto mohl řešit u méně zkušených střelců. Kdysi jsem s kulí a flastrem experimentoval (je to levné "výcvikové střelivo") a výsledky byli velmi dobré 

Pokud máš ZP tak poloautomat můžeš použít jen ty (např. s tím psem). Manželka s poloautomatem za pasem chodit nemůže. Doma by poloautomat mohla i použít, to by pak příslušníci, ale moc a moc pátrali jestli to bylo oprávněné a jestli ty si něco neporušil! Prostě Derr GG je univerzální prostředek jak zábavy tak i efektivní obrany.

chacal: To mě nenapadlo použít to na otravné a nebezpečné psy. Sám se jich příšerně bojím, obzvlášť když jdu se svýma dětma.
Ja na prvy vystrel pouzivam ogival baleny v mastenom cigaretovom papieriku,potom je vykon aky ma byt.