CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2Marťyn:
- SZ
- SZ
Re: CZ200S
nemáte někdo podrobný nákres zásobníku s automatickým otáčením po případě i s rozměry skusyl bych to cele vyrobit s kovu i s mechanismem a úchytem zásobníku předem dik
Gamo cfx 5,5mm optika gamo 4x25
Slavia 630 4,5mm
CZ 200 S 4,5mm optika delta titanium 4-16x42
Slavia 630 4,5mm
CZ 200 S 4,5mm optika delta titanium 4-16x42
Stačí, i když moc to nepotěšilo, protože místa, kam mohu vrtnout, tam moc není. Asi to budu muset vymyslet trochu jinak.mikiki píše:Stačí Ti toto?
Jo, to je spoušť, pokud ji budu řešit mechanicky, tak taky takhle nějak. Teď mi ale jde o nabíjecí páku vzadu. Nechci pokaždé přehmatávat, takže bych ji rád vytáhl dopředu, jako to má skutečná AUG.darkall píše:ja som to vyriešil takto:
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Na netu jsem narazil na dalsi typ samonabijeciho zarizeni. Nevidel jste to nekdo nazivo?
http://www.solware.co.uk/air-pistol-air ... -gun.shtml
Vypada to o dost lepe nez klasika od AA. Diabolky jsou v zasobnicku vlozene volne a navic to je cele z kovu. Jen ta cena nahradniho zasobnicku je ponekud prehnana. Jako mensi vyhodu bych videl v moznosti vyberu do jake strany se zasobnik vyndava (tedy pokud dotycny nema bocni paralaxu s velkym kolem). Jen nevim, jestli je samootaceci. V popisu to nikde neni a nejak mi to nejde do hlavy
http://www.solware.co.uk/air-pistol-air ... -gun.shtml
Vypada to o dost lepe nez klasika od AA. Diabolky jsou v zasobnicku vlozene volne a navic to je cele z kovu. Jen ta cena nahradniho zasobnicku je ponekud prehnana. Jako mensi vyhodu bych videl v moznosti vyberu do jake strany se zasobnik vyndava (tedy pokud dotycny nema bocni paralaxu s velkym kolem). Jen nevim, jestli je samootaceci. V popisu to nikde neni a nejak mi to nejde do hlavy

Slavia S631 + pevná mířidla
Lov 2
Kartofelkanón cal. 50mm
http://srambo.rajce.idnes.cz/
http://srambo.rajce.idnes.cz/
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
rozhodně se to neotáčí samo, takovéhle zásobníky jsou pro qb78-9- diabolka z toho padá do žlábku a zasunovač to pak nahrne do hlavně.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se dostal přes den k opravě cézetky , napadena tunerem 
Transfer díra převrtaná snad záhlubníkem , no fuj díra jak do podsvětí ... škoda že jsem to nefotil, bicí pružina vypodložená šroubem, takovej ten šroub co co slouží k natažení bicího kladívka vyrobený z kdovíjakého bláta, špatně spočítané ... takže duralový blok ve kterém jezdilo kladívko ... tak to vlastně nejezdilo ... blok duralu rozedřenej.
Fuj fuj nebudu sem dávat ani fotku majitel by svoji čezetu poznal ihned. Po 5ti hodinách všechno funguje a kupodivu i trefuje, jen by to možná chtělo novou hlaveň ... jestli byla přeztružená i nábojová komora to nevím ( diabolka při nabíjení jakoby dře ) a k čemu že směřuje můj příspěvek ... ?
Nemá někdo venku hlaveň ??? Potřeboval bych změřit v jaké hloubce začíná vývrt.

Transfer díra převrtaná snad záhlubníkem , no fuj díra jak do podsvětí ... škoda že jsem to nefotil, bicí pružina vypodložená šroubem, takovej ten šroub co co slouží k natažení bicího kladívka vyrobený z kdovíjakého bláta, špatně spočítané ... takže duralový blok ve kterém jezdilo kladívko ... tak to vlastně nejezdilo ... blok duralu rozedřenej.
Fuj fuj nebudu sem dávat ani fotku majitel by svoji čezetu poznal ihned. Po 5ti hodinách všechno funguje a kupodivu i trefuje, jen by to možná chtělo novou hlaveň ... jestli byla přeztružená i nábojová komora to nevím ( diabolka při nabíjení jakoby dře ) a k čemu že směřuje můj příspěvek ... ?
Nemá někdo venku hlaveň ??? Potřeboval bych změřit v jaké hloubce začíná vývrt.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Čaute chlapi potrebujem poradit cez túto dierku mi uniká vzduch
. Vopred vám ďakujem

QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
Ta dírka vede jenom do prostoru pod "sklíčkem" k manometru, tam není nic pod tlakem, pravděpodobně ti fučí těsnění pod manometrem, musíš vypustit vzduch z kartuše a vyšroubovat celej předek kartuše, pak se k tomu dá dostat.
doporučuji ti upgrade na QUICK FILL od Josef1000,
celou hlavici ti vymění a přetěsní,
pro tunnery ... možná bude i nová verze hlavice
s digitálním manometrem a spolupracující s chronem.
máte zájem ?

celou hlavici ti vymění a přetěsní,

s digitálním manometrem a spolupracující s chronem.
máte zájem ?

S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
trocha obrázků jak to vypadá uvnitř ...

S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
Já bych měl docela zájem.
----
Mám sice jen CZ200T (je trošku "poladěná" na cca 13-14J).
Stále ještě přemýšlím o QF, regulátoru .... při výměně/upgradu bych šel do digit. manometru atd.
----
Mám sice jen CZ200T (je trošku "poladěná" na cca 13-14J).
Stále ještě přemýšlím o QF, regulátoru .... při výměně/upgradu bych šel do digit. manometru atd.
Dík za rady, ale vzdúša nieje moja dal mi ju kamarát ktorí ani nevedel čo to vlastne má doma, že ju skúšali naplnit kompresorom aj ceóčkom možno sa tam dostal nejaký bordel bohvie ako bude vyzerať vnútro kartuše
.

QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
Tak to je těžké ... pošli celé foto
1) chceš /můžeš si ji nechat ?
2) máš jí jen opravit a nechceš/nemůžeš si ji nechat?
ad 1) doporučuji ti investovat do QUICK FILL a kup si 2L lahev na plnění.
pak ale do roka budeš vypadat takto:

ad 2) pokud se dostala k tobě v takové situaci co píšeš, nejlepší řešení je prodej.

1) chceš /můžeš si ji nechat ?
2) máš jí jen opravit a nechceš/nemůžeš si ji nechat?
ad 1) doporučuji ti investovat do QUICK FILL a kup si 2L lahev na plnění.
pak ale do roka budeš vypadat takto:

ad 2) pokud se dostala k tobě v takové situaci co píšeš, nejlepší řešení je prodej.