CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
//
Naposledy upravil(a) ferin dne 21 lis 2008 23:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosiiim moc o radu, u nas ve meste mame jedny potapece, ty se ale uracili odjet nekam do ciziny a ja nebudu moci kde naplnit, jeli tam na mesiiic, nevite nekdo prosim kde se da v okoli J.Hradce naplnit bomba vzducem? Treba v Tabore, Treboni nebo v CB?
Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
PajaH: V Táboře je v přízemí OD Dvořák tenhle potápěčský kšeft http://www.vefa.cz . Když jsem ještě uvažoval o větrovce, ptal jsem se tam na plnění, a prý by neměl být problém. Už si nepamatuji podrobnosti, ale na tom odkazu je pevná linka i mobil.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
V Táboře v Měšicích (když jedeš do Tábora postaru, ne po dálnici, musíš na tom kruháku u shellky jet doleva (tedy ho celý objet) a na kopci vlevo je pak velká budova hasičů. Foukají i na 300 a jsou ochotný.
Jo jestli myslíš ten přední plastový bazmek - objímku na přední straně předpažbí, tak ta je tam nalepená.
Jo jestli myslíš ten přední plastový bazmek - objímku na přední straně předpažbí, tak ta je tam nalepená.
-
- Kontaktovat uživatele:
Někde ve fóru jsou komplet fotky - strany 67 a 68. Na stránkách Sidewindera www.strelectvi.info máš fotku té objímky z mosazi. Já jsem dělal prakticky tu stejnou. Tou objímkou to nevylepšíš a ničemu moc nepomůžeš. Chce to vzít rovnou s novou pažbou.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok
No s tou objimkou to tedy moc nevyresim? Jako u Qb? Jde mi take o to, ze dle meho maji krive vyriznuty zavit na tom talakovem zasobniku a kdyz ho vysroubovavam tak mi dre o tu objimku vzdy na jednom miste, a kdy ho pak vyndavam tak mi jde hooodne ztuha kvuli tomu ustovymu nastavci
.Coz nevadi, krapet ho sjedu a je to.
Tu objimku bych si udelal takovou jako je na obrazku, stahla by se hlaven, a na tlakac bych udelal vetsi diru... Ale asi to moc nepomuze presnosti... ale bude hezci:-)

No s tou objimkou to tedy moc nevyresim? Jako u Qb? Jde mi take o to, ze dle meho maji krive vyriznuty zavit na tom talakovem zasobniku a kdyz ho vysroubovavam tak mi dre o tu objimku vzdy na jednom miste, a kdy ho pak vyndavam tak mi jde hooodne ztuha kvuli tomu ustovymu nastavci

Tu objimku bych si udelal takovou jako je na obrazku, stahla by se hlaven, a na tlakac bych udelal vetsi diru... Ale asi to moc nepomuze presnosti... ale bude hezci:-)
Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
Hezčí bude, ale na hlaveň bych jí napevno nedával. Já to mám dost napřesno, ale jen se to nasune. Rozhodně to není na krev. Někdo dokonce doporučoval tam nechat prostor, aby hlaveň měla okolo sebe volno. Jedině si jí udělej a pak jí využiješ až budeš dělat pažbu.
Pak jde o to, že je ta objímka šroubem spojená s pažbou, v ní je uloženej zásobík a nad ním hlaveň a při tlaku na předpažbí se nic nepřenáší na hlaveň.
Pak jde o to, že je ta objímka šroubem spojená s pažbou, v ní je uloženej zásobík a nad ním hlaveň a při tlaku na předpažbí se nic nepřenáší na hlaveň.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: