Kdyz se nad tim poradne zamyslim a jeste k tomu mam v ruce Kosu a zkousim spoust (jako zrovna ted) tak asi mas pravduFTC píše:2:mmaass Kdyby sis jí zkusil, tak by si to na nutnou potřebu viděl hned![]()

Cherro:
Hezky kousek

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Kdyz se nad tim poradne zamyslim a jeste k tomu mam v ruce Kosu a zkousim spoust (jako zrovna ted) tak asi mas pravduFTC píše:2:mmaass Kdyby sis jí zkusil, tak by si to na nutnou potřebu viděl hned![]()
Smrček píše:Ano, ano, ano, je to o driluAni já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie
), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho
mmaass píše:Vidim, ze tu zacina byt ,,akcni strelba,,. Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.