CZ 858 Tactical

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
mmaass
Kontaktovat uživatele:
Re: CZ 858 Tactical

Příspěvek od mmaass » 12 pro 2012 19:16

FTC píše:2:mmaass Kdyby sis jí zkusil, tak by si to na nutnou potřebu viděl hned :D
Kdyz se nad tim poradne zamyslim a jeste k tomu mam v ruce Kosu a zkousim spoust (jako zrovna ted) tak asi mas pravdu :D

Cherro:
Hezky kousek :!:

Makarov 9mmMak, CZ 858 Tactical 4V, G19
http://www.black-hawk.cz
Smrček

Příspěvek od Smrček » 12 pro 2012 22:05

Trochu možná OT, ale jak tady sleduju diskuse o optice a dalších investicích, tak mi to nedá :P Mám SA58 v původním provedení, jen rameno sklopky čímsi "bojově" omotaný, abych neměl omlácenou hubu a na druhým konci kompenzátor Grandpower. S tímto jsem byl na výukovým kursu střelby samonabíjecí puška a střílelo mi to minimálně srovnatelně, spíš i podstatně líp, tedy přesněji, než lidem, kteří měli optiku i za hodně tisíc, haldy předpažbí, nadpažbí, zapažbí :lol: Ale na střelnici možná chodí méně, slyšel jsem, že někdo do toho narval 50 tisíc a střílí 1-2x ročně. Pak je to hezká a drahá ozdoba, nic víc... tož tak :wink:
duffioso

Příspěvek od duffioso » 12 pro 2012 22:40

Tak je vseobecne znamej fakt,ze deset navstev strelnice za 1000,- korun vcetne streliva prinese strelci vic,nez prislusenstvi za 10000,-
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmaass » 12 pro 2012 22:51

Smrcek:
Kdyz nekdo ma ovesenou Kosu vsim moznym od GE (priklad) to prece vubec neznamena, ze to bude lepe strilet..je to pouze o vzhledu (ladenou spoust, kopik a pod. veci nepocitam), strelba je o strelci.

Nez cpat 50k do kosy, redjei bych si poridil jeste nejakeho dalsiho mazlika, ale je to rekl bych vec nazoru.

Duffioso:
Receno hezky a vystizne, naprosty souhlas.
cherro

Příspěvek od cherro » 12 pro 2012 23:27

Nevím asi na střelnici chodím málo, zhruba 2x až 3x měsíčně, na každé "seanci" padne jen z kosy zhruba 200 až 300 ran... Zkusím se polepšit a dát za deset návštěv střelnice i se střelivem 1000 kč... Admin sorry za OT ale reagovat jsem musel... :? Tož tak.
CZH 2003 total Gunexpert, Gazela, Walther P22Q, Remigton 870, Glock 17, Glock 30 Gen4.1.
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."
Lachtan

Příspěvek od Lachtan » 12 pro 2012 23:55

Nevím, ale já jsem pochopil Duffiosa tak, že deset návštěv střelnice za (každou návštěvu) 1.000,-Kč i se střelivem 8)
duffioso

Příspěvek od duffioso » 13 pro 2012 08:16

Presne tak :-) Ale tim jsem nechtel nejak znevazovat ovesovani kosy doplnkama.Samozrejme,ze zvysi smysluplnost zbrane.Jen znam dost lidi,co s original kosou nastrili stejne,nebo i lip,nez zacatecnik s megahustokrutoprisne vyhlizejici zbrani.Dril je zaklad.Podle meho.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Smrček

Příspěvek od Smrček » 16 pro 2012 12:20

Ano, ano, ano, je to o drilu :) Ani já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie :wink: ), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho :mrgreen:
FTC

Příspěvek od FTC » 17 pro 2012 13:28

Smrček píše:Ano, ano, ano, je to o drilu :) Ani já nechtěl znevažovat ověšování vším možným (a protože některý ty krámy chtějí volty, tak i náhradními pouzdry na baterie :wink: ), jen mě po tom střílení vrtalo hlavou, proč jsem byl skoro nejlepší bez ničeho :mrgreen:

I kdybych měl bejt sakra dobrej střelec, tak nikdy bych se takhle nechvástal. V tomhle případě bych chtěl vidět tvoje střelecký výsledky.
Důvody tuningu kosy jsou u každýho individuální.
mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmaass » 18 pro 2012 16:32

Vidim, ze tu zacina byt ,,akcni strelba,, :) . Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.
FTC

Příspěvek od FTC » 18 pro 2012 18:46

mmaass píše:Vidim, ze tu zacina byt ,,akcni strelba,, :) . Ale k veci, potrebuji poradit, potrebuji na svou Kosu kompenzator od Zendla (zadne prakticke zkusenosti, jen spousta cteni na googlu, kde vypada, ze je nejvic vychvalovanej). A potrebuji nejlepe takovou prodejnu/puskaze ktery me ho na Kosu osadi. Nemyslim nasroubovani, ale i pripadnou upravu (zbrouseni) aby byl na doraz tak jak ma byt. Lokalita, Praha. Dik za rady.

Zendla používám necelej rok a jsem s nim maximálně spokojenej. Laicky řečeno tenhle komp skvěle eliminuje zvedání, ale nebrzdí, naopak si myslim, že tě kopne víc... Podle mě je na rychlejší střelbu ideální. Ale pozor, jsou verze pro leváky a praváky- na spodní straně kompu je asi šestimístnej kód a na jeho konci je buť L, nebo P, taky to poznáš, že je na jedný straně víc dírek. Objednal a nechal jsem si ho napevno namontovat v PROKON Libochovice, ten PAN puškař opravdu kosám rozumí. Vymačkal jsem se zendlem 2000 ran a nevznikly žádný vůle, nebo viklání.
P1010034.JPG
Ale když si ho necháš napevno, tak se zblázníš z čištění a taky už mi zlikvidoval 3 origo vytěráky a 2 bronzový kartáče -> u jeho ústí je ostrá hrana, která je dokonale oholí. Šířka ústí je 9mm.
mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmaass » 18 pro 2012 22:03

FTC:
Ano, cetl jsem, ze je pro Levaky a Pravaky a ze je s nim spokojenost. Kopance mi navadi, u Kosy mi neprijdou nejak zvlast velke, ale chtel bych eliminovat ten zdvih. Takze Zendl je asi to prave, co potrebuji.
Jinak nechtel jsem ho tam nasadit na ,,pevno,, ale jen aby se mi tam srouboval na doraz a zustal ve spravne poloze.
Prokon ,,znam,, schodou okolnosti jsem tam byl asi pred 2 mesici kdyz jsem jel z Usti a vzal jsem to pres Libochovice na Zlonice a Slany (nechtel jsem jet po dalnici a potreboval jsem papani do kosy). Tak jsem tam koupil Barnaul SP (lovecke, poloplast..FMJ mu dosli)..musim rict, ze je to poradna pecka kdyz ten naboj vysteli :D
Problem je spis ten, ze Libochovice jsou pro me opravdu z ruky..samozrejme kdyz nebude na vyber, tak holt budu muset sjet tam..ale radeje bych okoli Kladno-Praha.
Smrček

Příspěvek od Smrček » 18 pro 2012 22:35

Mám tento: http://www.grandpower.eu/index.php?page ... Itemid=120
A naprostá spokojenost. Na střelnici jsme zkoušeli kdysi i cosi pro praváky/leváky a necítili rozdíl, spíš jde o marketing.tah...si myslím. Tento snižuje zpětný ráz cca o 1/3, zápory jsem nenašel a co jsem viděl kolem sebe, tak poměr naposledy na střelnici asi 5/1 (Grandpower / Zendl).

2FTC: k mým střeleckým výsledkům...střílím pro zábavu, mám rád nadsázku, ironii, viz smajlík za mým "sebechvástáním" :mrgreen: Halóóó, to byla ta nadsázka, neber život tak smrtelně vážně.
mmaass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmaass » 18 pro 2012 23:03

Smrcek:
Tak na tu jsem jeste nikdy nenarazil (aspon o tom nevim)..podle toho co pises ty a na GP, tak se jedna o kombinaci UB a kompiku..cena je temer o polovinu nizsi a vzhledove se mi libi vic nez Zendl. Jde koupit nekde v CR nebo se musi objednavat primo z GP?
Alci

Příspěvek od Alci » 19 pro 2012 02:55

zastupce, ktery vozi vsechny pistole i nahradni dily je http://proarms.cz/, takze tam urcite dovezou cokoliv z GP. Normalne zavolat nebo poslat mail.
Odpovědět