Crosman 1377c
Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři
Re: Crosman 1377c
Já přemýšlím, že bych tu .22 14,5" prodal, koupil .177 a nakrátil jí na nějakých těch 16".... přecejen ta diabolka dost padá a já si na to nemůžu zvyknout...
Děkuji za odpověd!!!!
A ta 14,5" se dělá i vráži 177(4,5mm) přímo na 1377,nebo musím objednat na jiný model.(Mohl by jsi napsat přímo link na objednání?Prosím!!!!!
Omlouvám se za ty otázky
A ta 14,5" se dělá i vráži 177(4,5mm) přímo na 1377,nebo musím objednat na jiný model.(Mohl by jsi napsat přímo link na objednání?Prosím!!!!!
Omlouvám se za ty otázky

Objednací postup bych volil asi takový:
1) otevřít http://www.gmaccustomparts.com/
2) do vyhledávacího políčka úplně dole vlevo zadat ".177 barrel"
3) po zjištění, že patřičná délka není skladem, si následně úplně dole pravo přečíst "ANY BARREL LENGTH CAN BE SUPPLIED IN .22 & .177 UP TO 24" LONG IF THE SIZE YOU WANT IS NOT LISTED E-MAIL ME"
4) Přechod na http://www.gmaccustomparts.com/epages/B ... ontactForm a vyplození poptávky po .177 laufu v kýžené délce
1) otevřít http://www.gmaccustomparts.com/
2) do vyhledávacího políčka úplně dole vlevo zadat ".177 barrel"
3) po zjištění, že patřičná délka není skladem, si následně úplně dole pravo přečíst "ANY BARREL LENGTH CAN BE SUPPLIED IN .22 & .177 UP TO 24" LONG IF THE SIZE YOU WANT IS NOT LISTED E-MAIL ME"
4) Přechod na http://www.gmaccustomparts.com/epages/B ... ontactForm a vyplození poptávky po .177 laufu v kýžené délce
Děkuji moc 

Tak jsem ještě koncovku pro trubkovou pažbu předělal, aby bylo možné ladit sílu bicí pružiny, stačí jen vyndat trubku a pomocí plochého šroubováku přitáhnout nebo povolit šroub.
Pokud použijete první nebo tuhle verzi, budu rád, když dáte vědět, udělá mi to radost
Když uvidíte chybu, prosím, dejte vědět.
Stáhněte si to PDF, tohle je jen ilustrační.

Pokud použijete první nebo tuhle verzi, budu rád, když dáte vědět, udělá mi to radost

Když uvidíte chybu, prosím, dejte vědět.
Stáhněte si to PDF, tohle je jen ilustrační.

- Přílohy
-
- Koncovka pro tr. pažbu, nastavování pružiny.pdf
- (68.71 KiB) Staženo 239 x
Super nápad s tím laděním pružiny!(jakej to má praktický význam?)
Ještě by to chtělo plánek toho objímkošpuntu na trubku.Jak to s ním vypadá ?
Ještě by to chtělo plánek toho objímkošpuntu na trubku.Jak to s ním vypadá ?
Hele dělám to zadarmo aby jste nemuseli platit nehorázné sumy z gmac a podobně, tak neremcej, udělám to až budu mít čas a chuť.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Prosím o změření vůle mezi laufem a pumpovací trubkou - zajímá mě to i u těch, kteří mají původní hlaveň a plastovou spojku! ideálně jedno měření u závěru a jedno na konci - potřebuju to na ten výkres objímkošpuntu.
Čím více lidí to změří, tím líp.
Čím více lidí to změří, tím líp.
At jenom neremcám

A mám to bez práce, dík. Jdu přepsat rozměry.
Edit: Tak ne, jdu to překreslit, s timhle mě každej vyhodí.
Edit1: Co je ten černý kroužek označený "OD tube"?
Edit: Tak ne, jdu to překreslit, s timhle mě každej vyhodí.
Edit1: Co je ten černý kroužek označený "OD tube"?
Mezera na 1377čce je tušim 0,7mm
Tak jsem našel že," OD tube= Outer Diameter tube".To znamená vnější průměr trubky.
Díky
...fakt zajímavej "výkres" tohleto...

Ty rozměry nesedí, na rameno by tam bylo o 0,35mm více, díra pro čep větší asi o 0,7mm...
Ta díra na čep je dělaná na 4mm, aby tam šel dát šroubovací čep, nebudu dělat věrzi pro tu originální natloukací obludnost...
Edit: při úpravách součásti jsem ji musel pootočit, takže se mi otočila i na výkrese který už jsem měl skoro hotový. Tzn, dnes to už nebude, přátelé...
Ta díra na čep je dělaná na 4mm, aby tam šel dát šroubovací čep, nebudu dělat věrzi pro tu originální natloukací obludnost...
Edit: při úpravách součásti jsem ji musel pootočit, takže se mi otočila i na výkrese který už jsem měl skoro hotový. Tzn, dnes to už nebude, přátelé...
Díval jsem se na josef1000 a nevypadá, že je ještě aktivní na tomhle foru, když bych si chtěl nechat udělat ty koncovky, poradíte někoho?