Crosman 1377c
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
BacilBA: Tak to je celkem jasné, v USA totiž Porsche nemá takovou základnu jako v Evropě, proto musí pokládat ceny níž. Navíc nevím jak Porsche, ale třeba Mercedes vyrábí v USA, doprava a clo se tudíž neplatí.
Passat 2011 třeba v USA stojí v základu asi 350k (a to je tam tuším 118kw motor a je o 10 cm delší než ten evropský), VW na něm ale vydělá možná pár stokorun, víc ne.
Je to úplně něco jiného.
Passat 2011 třeba v USA stojí v základu asi 350k (a to je tam tuším 118kw motor a je o 10 cm delší než ten evropský), VW na něm ale vydělá možná pár stokorun, víc ne.
Je to úplně něco jiného.
Re: Crosman 1377c
Už jsem to někde psal před 20 lety jsem makal v německu.U nás stála 75b 12000kč a v raichu 8000kč.A to je stejné stále i se škodovkama 

Crosman 1377 je vhodný pro likvidaci živých terčů. Kamarád (myslivec) si při střelbě prostřelil prst. Krásný průstřel. Naštěstí tam bylo JSB match a né destructory se kterými jsme stříleli předtím 
Jo, 10 pump to bylo.

Jo, 10 pump to bylo.
cituji: ,,je vhodný pro likvidaci živých terčů"
To určitě, vždyť na originál ,,krabici" je tam i obrázek s popisem, a zřejmě to bude tak na všech crosmanech, vždy podle velikosti zvířete na obrázku, podle toho co s tím můžeš teoreticky ulovit.
Tady na té stránce vpravo dole ,, small pest control"
http://www.crosman.com/airguns/pistols/1377C
To určitě, vždyť na originál ,,krabici" je tam i obrázek s popisem, a zřejmě to bude tak na všech crosmanech, vždy podle velikosti zvířete na obrázku, podle toho co s tím můžeš teoreticky ulovit.
Tady na té stránce vpravo dole ,, small pest control"
http://www.crosman.com/airguns/pistols/1377C
Tomasek to bylo myšleno spíš jako žert
Tady je fotka průstřelu, nedávám to jako obrázek aby to někoho nepohoršilo, pokud nemáte rádi zranění tak to neotvírejte. Žádný humus to ale není 
http://img690.imageshack.us/i/20110424002.jpg/
Edit: Jen jsem ještě chtěl napsat, že je velmi důležité mazat píst. Používám WD40 a do laufu Legii, usušit do sucha, přidá to opravdu hodně na výkonu.
Je to sice jasné ale často se na to zapomíná.

http://img690.imageshack.us/i/20110424002.jpg/
Edit: Jen jsem ještě chtěl napsat, že je velmi důležité mazat píst. Používám WD40 a do laufu Legii, usušit do sucha, přidá to opravdu hodně na výkonu.

Klika, že to vzalo jen krajem. 

ČZ 236, Slavia 630, Slavia 634, Hatsan AT44-10W, Crosman 1377, Lov 21
Taky jsem si říkal, že to muselo jít někde po kraji prstu.
Tak příště dbejte na bezpečnou manipulaci se zbraní a nemiřte na kteroukoli část těla.
Tak příště dbejte na bezpečnou manipulaci se zbraní a nemiřte na kteroukoli část těla.

Tomasek to my jsme dbali, jen on vůl s tím střílel jak s malorážkou a furt to chytal až u laufu 
Jinak dneska jsem zkoušel udělat solamyl a střílet do něj - vyzkoušet co dolétne nejdál. 8cm Polymag predator (otočený o 180°, i při opakovaných pokusech), 10cm Gamo Rocket, 12cm Gamo Pro magnum, 13 cm JSB Exact. Bylo to na 1 pumpu, jinak to šlo všechno ven.

Jinak dneska jsem zkoušel udělat solamyl a střílet do něj - vyzkoušet co dolétne nejdál. 8cm Polymag predator (otočený o 180°, i při opakovaných pokusech), 10cm Gamo Rocket, 12cm Gamo Pro magnum, 13 cm JSB Exact. Bylo to na 1 pumpu, jinak to šlo všechno ven.
delta 6x32
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Neni ten puškohled trochu přehnanej?
Respektive dosahuje puška kvalit použité optiky? A nekejve se ti to moc na té svírací montáži při té váze?
Jinak koukám že máš mosaznou spoušť(snad dobře vidím) - dělal jsi sám?
Zajímavá pažba

Jinak koukám že máš mosaznou spoušť(snad dobře vidím) - dělal jsi sám?
Zajímavá pažba

to je slunecni clona jestli myslis tu delku.jinak na 30 metru se da celkem slusne strilet.s tou montazi zatim dobry ale do budoucna to bude chtit ocelovy zaver.pazba je z AKácka.je to spravna skoro puska pro myho mladyho.mosazna spost je original
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Zkousel nekdo delat klasicke miridla misto tech puvodnich?
Lidi, po dlouhém hledání se mi podařilo najít někoho, kdo by měl mít delší laufy.
http://artisanservice.eu/
V accestories toho sice moc nemá, má tam ale nástavce pro "kompenzátory hluku" a další věci má v "Crosman mods".
Psal jsem mu mail a ptal jsem se na ty nástavce, delší lauf (konkrétně 20") a taky pro ten kovový píst atd.
Uvidíme co napíše. Ceny nejsou zrovna lidové ale holt jsme v EU.
Měl by někdo z vás zájem o tyhle (nebo jiné) díly? Třeba by nám udělal nějakou slevu a hlavně by se rozložila pošta.
A nemáte někdo jinou stránku kde by prodávali laufy? Na ebay jsou celkem často, neviděl jsem ale že by to někdo posílal k nám...
to Palong74: Ne myslel jsem celou tu optiku i s clonou
Těch variací spouště je tedy víc, já mám tedy černou a vyrobenou ze stejného materiálu jako tělo (ošoupaná barva).
http://artisanservice.eu/
V accestories toho sice moc nemá, má tam ale nástavce pro "kompenzátory hluku" a další věci má v "Crosman mods".
Psal jsem mu mail a ptal jsem se na ty nástavce, delší lauf (konkrétně 20") a taky pro ten kovový píst atd.
Uvidíme co napíše. Ceny nejsou zrovna lidové ale holt jsme v EU.
Měl by někdo z vás zájem o tyhle (nebo jiné) díly? Třeba by nám udělal nějakou slevu a hlavně by se rozložila pošta.
A nemáte někdo jinou stránku kde by prodávali laufy? Na ebay jsou celkem často, neviděl jsem ale že by to někdo posílal k nám...
to Palong74: Ne myslel jsem celou tu optiku i s clonou

Dělají to snad taky s něčím jiným než s klasickejma mířidlama?
Ale když už jsme u 1377 ,tak když se u ní ty plastový střenky bodově přilepí chemoprénem odstraní se ten nepříjemnej pocit jejich křapčení v ruce a držení je hned příjemnější.
Ale když už jsme u 1377 ,tak když se u ní ty plastový střenky bodově přilepí chemoprénem odstraní se ten nepříjemnej pocit jejich křapčení v ruce a držení je hned příjemnější.