Crosman 1377c
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jinak ohledně montáže na hlaveň a toho, že to není dostatečně stabilní - flinta prodělala montáž té patky, jednou se mi svezla z postele na zem a furt to šije tam kam mířim. Celkem fest jsem ty udělátka utáhl a drží se to hlavně jak čert, když se to hne tak jedině s celou hlavní, což neva.
Re: Crosman 1377c
Ty patky jsou pevně svázány s hlavní a nevadí, že se hlaveň v závěru vrtí. Plastový závěr naprosto zásadně vadí ve chvíli, kdy střílíš z otevřených mířidel a celá sestava ti cestuje. Jinak průběžně kutím nějaké dříví. Je tam trochu vidět i improvizované hledí (bruskou upravené z IŽ 22), které bylo třeba udělat na nový závěr.
Já jsem si levou ruku, kterou pumpuji taky skřípával a pravou jsem měl otlačenou po více jak 50 výstřelech v řadě. Mezi palcem a ukazovákem. Při střelbě jsem si vzal takové ty elastické rukavice od Vietnamců a otlaky ani skřípnutí kůže už nehrozí, občas tam přiskřípnu rukavici, ale to nebolí.
Ladaj: vypadá to pěkně
já bych to dřevo rád udělal nějaké ergonomičtější, dokonce jsem uvažoval i o krátké "polopuškové" pažbě. Ale to je všechno jen ve fázi myšlenek, dostanu se k tomu nejdřív za 2 měsíce po maturitě
Dřevo zatím nemám, asi poprosím známého truhláře o nějaký buk, nebo o nějakého exota pokud by měl 

Tak jsem zmastil nástavec na pumpování.Je to rychlé,levné a plní ůčel.Hřbet dlaně mi při pumpování nenaráží na spoušť.Použil jsem černý silon pr.32 mm do něho jsem vyfrézoval půlkruh pr.30 mm a přišrouboval třemi rychlořeznými šroubky.Taky jsem prořízl spoj mezi hlavní a válcem.Zděs foto >
Předvrtával sis to? Mě to asi po 50-100 střelách upadlo
vydřel se mi závit v té patce. Nenapadlo mě přidělat to takhle po délce, nevím no. Myslím že ten stojací by byl i vzhledově lepší ale jak chceš
Účel to snad plní
Taky by bylo možné tam dát větší průměr toho špalík upro lepší úchop

Samo,že jsem to předvrtal .Drží to jak originál.Mám ruce jak lopaty,takže když to chytnu tak to cítím příjemně v celé dlani.Je to řešení jen pro mě a nebo další lopaťáky.Hlavně mi nenaráží maso o kov.(Trošku přemýšlet
)Velikost mi vyhovuje a to i vzledově.Víc na tom krámu se mi už upravovat nechce.Mám lepší vzduchovky a tolik do nich nevrcu jak do Crosmana.

Dobrý deň
Chcem sa opýtať, že či je tento systém stlačeného vzduchu vhodný na to, keď by som chcel mať tú pištol natlakovanú dlhšiu dobu – napr. pol hodinu. Ide mi o odstrel myší, ktoré žijú pri našej králikárni. Počul som, že klasické vzduchovky na pružinu, keď sa napnú a pripravia na výstrel, tak by sa mali použiť čo najskôr, lebo pružina nevydrží dlhšie stlačenie a môže sa zdeformovať a poškodiť. Preto sa pýtam ešte raz – je táto pištoľ alebo puška na podobný systém so stlačeným vzduchom vhodná na takéto číhanie? Ďakujem.
Chcem sa opýtať, že či je tento systém stlačeného vzduchu vhodný na to, keď by som chcel mať tú pištol natlakovanú dlhšiu dobu – napr. pol hodinu. Ide mi o odstrel myší, ktoré žijú pri našej králikárni. Počul som, že klasické vzduchovky na pružinu, keď sa napnú a pripravia na výstrel, tak by sa mali použiť čo najskôr, lebo pružina nevydrží dlhšie stlačenie a môže sa zdeformovať a poškodiť. Preto sa pýtam ešte raz – je táto pištoľ alebo puška na podobný systém so stlačeným vzduchom vhodná na takéto číhanie? Ďakujem.
Bacha v králikárni na odrazené diabolky.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pružina pístovky pracuje v rozsahu své pružné, vratné deformacie. Její dlouhodobé stlačení nemá téměř žádný vliv na změnu tuhosti. JInak by například dlouhodobě zatížené ocelové nosníky od vlastní váhy stropu neustále zvětšovali svůj průhyb a jakoby by tekly.. Děje se to? neděje. Při konstatním napětí, které je menší než mez kluzu, je průhyb konstatní a vratný. To, co pružinu poškozuje, je perodické namáhání v rozsahu pružnosti, čili čím víckrát ji stlačíte a povolíte, tím víc ztrácí na tuhosti. Tedy pokud budu mít vzduchovku rok nataženou ve skříni, pružina bude v lepším stavu, než kdybych s ní den co den střílel. Toho crosmana 1377 jsem zkoušel mít napumpovanýcho asi 4 hodiny a po proměření na combru byla rychlost vrámci běžné konzistence těchto PCP (+-3m/s), čili se dá říct, že těsní skvěle.
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Prosimvás jak je v tom plastovym závěru zadělaná hlaveň??? Já to čistil rozdělal, složil jak to bylo a hlaveň se v tom točí, myslim že sem to vrátil jak to mělo bejt.. 

V tom případě tam nemáš spojku mezi ventilem a hlavní
kolko vam to lieta v oboch kalibroch?
Honda: Díky, byl pod skříní. Sestavoval jsem to se synovcem kterej díly "chránil" před psem, divim se že se nezakutálelo víc dílů 

Jinak přeleštil jsem spoušť, ten mechanismus je docela špatně opracovaný, 1000 šmirglem jsem to vyleštil a odstraněl slisky, trochu jsem taky zaoblil hranu přes kterou to jezdí. Docela rozdíl, předtím i se slabší pružinkou jsem si to strhával při střelbě jednou rukou nebo s podloženou pistolí.