Není mi jasné:
1) S flat topem se prodlouží délka pístu, ale jak se potom nasává vzduch, když ten nedosáhne ven? Nebo to vychází? 2) vydrží čelo ventilu po odtočení kuželu tlak uvnitř? Nebojíte se, že to rupne?
Jinak jsem dnes namontoval vytištěné držáky optiky a fungují bez problémů. Výška je tak, že být to o 2mm níž, měl bych problém založit diabolku. Taky jsem udělal další verzi pístu, má o kroužky posunuté o 0,5mm k čelu a to na 1,5mm. Mám strach kdy to rupne, ale zmenší se tím objem. Taky průměr pístu jsem zvětšil z 15,6 na 15,8mm a pro úsporu materiálu do něj udělal dutinu. Celý píst je pak ještě o 0,5mm delší. Je to znát na výkonu, desku prostřelím na 7 pumpnutí (origo bylo 12/ první úprava 10, pak 8-9 a nyní 7) ale nejvíc znát je to u 1-3 pumpnutí. Už na první je cítit jak to tlakuje. Pak od 8 nahoru už má pumpa stejný odpor tj předpokládám je to nanic. Asi to souvisí i s tím jak jsem zmenšil prostor ve ventilu. Funguje to velice dobře, ale zítra musím koupit menší o kroužky. Tyhle jsou hodně volné, prakticky v zápichu nejsou vůbec natažené.
Nová optika je paráda, jen je to těžší.
Umí někdo poradit proč když pušku zastřílím na 3 pumpnutí a pak dám 4, letí to najednou nejenom výš ale i lehce doprava? To má takový vliv rychlost střely?
Pár fotek: