??nsk? vzduchovka B2-1 kl ( tuning )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Čínská vzduchovka B2-1 kl ( tuning )
no tohle na Aukru - snad se jedná o stejnou/podobnou vzduchnu ne?
Ta cena
http://www.aukro.cz/item856549111_klasi ... _x_20.html
Ta cena

http://www.aukro.cz/item856549111_klasi ... _x_20.html
Jo, to je ona. Je trochu vypěkněná, ale uvnitř plechové výlisky. Pružina z 634 ji maličko vylepší, nicméně nebrat.
Ahoj, dostala sa mi do ruk cinska vzduchovka B3-3, o tom, ze sa vie pokazit a vie pekne klepnut po prstoch viem. Ale koniec koncov nestriela az tak zle, az na tie mieridla
Ale ine som chcel, zaujmalo by ma ako by sa trosku dala vylepsit.. Spust ide hrozne tazko, da sa to nejak zlepsit? Tato tema je uz dost stara a odkazy tu uz nie su aktivne.. Kebyze chcem vymenit pruzinu, piest atd. tak z coho bude pasovat? Pisete tu, ze pruzina sa da nahradit pruzinou zo 634ky slavie?
Dakujem

Dakujem
nedá sa mi editovať príspevok...
Meral som strunu tak dĺžka struny je 256mm, vonkajší priemer 18,5mm, vnútorný priemer 12,4mm, hrúbka drôtu 3mm a počet závitov je 35... Z akej vzduchovky by táto struna šla nahradiť?
Meral som strunu tak dĺžka struny je 256mm, vonkajší priemer 18,5mm, vnútorný priemer 12,4mm, hrúbka drôtu 3mm a počet závitov je 35... Z akej vzduchovky by táto struna šla nahradiť?
Opravdu je to zdraví nebezpečná!!! hromádka šrotu, zahoď to a sežeň postarší slávinku.
Áno viem a súhlasím
Dostal som ju a celkom ma to chytilo blbnúť na terč. Ale pozerám inzerciu a ak sa naskytne nejaká slávia za dobré peniaze tak určite vezmem, najradšej by som dáku ktorej treba servis. 80€ za 630-631 sa mi zdá už celkom dosť.. Inak na tú čínu som spravil prípravok čo dám pri nabíjaní pred valec aby mi ruky neodseklo. Inak myslím, že pokiaľ sa páka pri nabíjaní drží tak by valec vyletieť nemal, musela by nastať v jednom okamihu chyba aj spúšťového mechanizmu aj chyba natahovacej páky, alebo valca... Silu má celkom postačujúcu a ani s tou presnosťou nie je na tom najhoršie.. Ale isto chcem niečo iné 

Myslím,že B3-3 tu má svoje vlákno a tam je víc informací.vzduchovka-b3-t11577.html