Kdysi jsem tu psal, že když mi došly sifonovky, tak jsem z Lovky střílel šlehačkovýma bombičkama a nepoznel jsem rozdíl. Ovšem byl jsem zjebán, že je tam třetinový tlak. Tak jsem se dneska koukl na http://encyclopedia.airliquide.com/Ency ... p?GasID=55
a tlak par N2O při teplotě 20°C je 58,5 bar. A to je přesně stejně jako CO2.
Takže záměna je nejen možná, ale ani to nepoznáš.
No a jeste kdyz se toho N2O nadychas tak budes ganzz happy ...skoda ze uz nemam LOVku, schvalne bych to zkusil. Mam doma dve nebo tri krabicky slehackovych bombicek. Nak
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Do rukojeti, která slouží jako zásobník vložit jdou, ale oproti jednoúčelovým 12g bombičkám jsou kratší. K DU-10 je dodávána pro tento účel podložka (ocelový váleček), který tento problém řeší.
Někdo ovšem psal, že už se snad nedodává standardně ke všem, takže by bylo dobré to v objednávce zdůraznit.
Aj ja mám tú podložku,pri TAU-7,ale zo silonu,neviem,či bola dodaná ku výbave,alebo sa urobilo dodatočne.Nepoužívam ju,lebo jednu "napájam" s veľkej 1/2 kg-vel fľaše a druhú z klasických sifonových bombičiek.
Cau, dejte sem nejaky foto vasich CO2 pistoli, nejlip s odkazem na shop. Dik. Byl bych rad hlavne za tu LOV21.Jinak, chci nejakou prijatelnou cenu-max 2000kc. Cau.
2 Kubin asi nikde. V Praze jsem nenasel nikho kdo to dela asi to zacnu delat ja Koupit se daji treba tady na Bazaru, nebo nove prez Drulov TAU atd. Plnit si je budes bud sam ( koupis nebo jinak si opatris CO2 hasici pristroj ) nebo budes posilat plnit nekam kde to umi ( www.drulov.org ) a budes paltit cca 15 korun za naplneni a 50 za postovne ....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.