Browning High Power
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Browning High Power - vlastníte jej někdo? Můžete ho doporučit? Vyplatí se koupit z druhé ruky? díky za všechny názory
sháním dobrou a výkonnou zbraň v devítce,začínám,tak nějakou levnější z druhé ruky a HP mě přijde jako dost muziky za ty peníze.Nemusí to nutně být originál,viděl jsem prodávat maďarský FEG a myslím že rumunský nebo bulharský ARCUS. Chci ji na střelnici a obranu baráku,na stálé nošení je velká,na to mám vybraného makarova.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám válečné HP, je to lehká, příjemná a výkonná zbraň. Mám to jako předmět sbírky, takže neřeším věci jako spolehlivost - u mého kousku dochází docela často (cca 1x za 20 výstřelů) k zádržkám.
Mířidla na dnešní dobu malá, je to SA only.
Zbraň je hezká relikvie, krásný kousek historie, ale to je všechno.
Nevím, jestli moderní HP mají SA/DA a lepší pojistku. Potom by se o tom uvažovat.
Neslyšel jsem o nikom, komu by na HP praskl záchyt závěru, ale taky jsem neslyšel o nikom, kdo by to měl na chrlení tisícovek nábojů.
Mířidla na dnešní dobu malá, je to SA only.
Zbraň je hezká relikvie, krásný kousek historie, ale to je všechno.
Nevím, jestli moderní HP mají SA/DA a lepší pojistku. Potom by se o tom uvažovat.
Neslyšel jsem o nikom, komu by na HP praskl záchyt závěru, ale taky jsem neslyšel o nikom, kdo by to měl na chrlení tisícovek nábojů.
FN HP-35
Pokud začínáš a chceš levnou, tak si kup CZ-75 z komise, či burzy, ale HP bude dražší. Hlavně nekupuj madarský nebo jiný klon (shit), škoda peněz. FN HP je výborná zbranˇ někomu však vadí SA. My kdo jsme zvyklí na .45 A1=cocked + locked, to nevadí. Mám za to, že moderní FN BDA je SA/DA. I na nošení je HP podle mne dobré, ale to je věc každého soudruha, na co je zvyklý.
Chlapi nevíte kde by se dal sehnat vytahovač na HP35 starší provedení jako u COLT 1911,nebo jestli neznáte někoho spolehlivého,který by ho uměl podle vzoru vyrobit?Jednal jsem o dovozu ze zahraničí s panem Martínkem a ten mi ehrenreich.de nedoporučil(snad jedině kdybych si tam dojel osobně) a jinak sám nevěděl,kde jinde ho za normální peníze sehnat.Díky za radu.