Příspěvek
od Artifex » 09 úno 2008 19:40
Baron píše:Xerxes Artifex:

Ha, myslíme na to samé, nejsi náhodou senzibil
JATAGAN je co? Netová stánka, či co?! A je zaručeně pravá?
Mimochodem, jestli budeš rušit svou sbírku

, nebo kdokoli důvěryhodný bude mít něčím zajímavý, krásný kousek a bude se ho chtít zbavit - rád odkoupím.
Ad.1: Mno, nevim ale s pritulkyni se dost casto povede ze se nezávisle na sobě v rozličných činnostech trefíme do stejného okamžiku, od SMS až po návrh co bychom mohli podniknout...
Ad.2: Jatagan je nožířská stránka kde se dá sehnat spousta materiálů na výrobu nože, tady máš ty mamuty ale teď tam není žádný s vhodným rozměrem:
http://www.jatagan.eu/materials/oddeleni/93-mamutovina
Ad.3: I Ty jeden blázínku, svoje opečovávané milááááčky nedám z ruky

jinak platí cos psal, když bude mít někdo břitvu navíc, foto sem, my se o něj popereme
Edit: Ještě mne napadlo, pánové kolegové, Což takhle zprovoznit společnými silami vlastní web o břitvách, myslím že v ČR se najde spousta příznivců a zatím jsem nenašel žádné vhodné tématické stránky, maximálně na pár nožířských fórech se nachází náhodně pár tipů co a jak s tím. Přemýšlel jsem že by mohl mít více kategorií, od toho jak si břitvu při koupi prohlédnout

přes ostření popsané tak aby to každý pochopil, tedy na kameni, na páse, s pastou, bez pasty, příprava pásu, příprava břitvy před holením, jak se holit, na co si dát pozor. Taktéž by mohlo být součástí fórum o všech výše zmíněných věcech spolu s moderovaným bazarem. Jestli je to blbý nápad tak už zalézám

ale myslím že by se to ujalo a mnoho lidí by bylo šťastno že má k dispozici něco jako novodobou komplexní příručku ohledně břitev... Zamyslemež se nad tím...

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377