Alternativa Drulov DU-10 Condor
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Konečně jsem se rozhodl pořídit si Drulov DU-10 Condor, bohužel jsem asi váhal moc dlouho. Zdá se, že podle některých informací Drulov zanikne. Taky zde ve fóru jsou diskuze o poruchovosti Condora.
Máte prosím někdo tip na podobně krásnou samonabíjecí CO2 terčovou pistoli ve stejné cenové relaci?
Máte prosím někdo tip na podobně krásnou samonabíjecí CO2 terčovou pistoli ve stejné cenové relaci?
Re: Alternativa Drulov DU-10 Condor
Mne sa ho podarilo kupit uplne novy na inzerat za 150EUR akurat pred tyzdnom.
Bud som mal stastie
(ak bude fungovat), alebo nie
(ak sa bude kazit).
Samonabijacia asi len tak lahko dostupna nebude, ja som rozmyslal aj o
Rohm TwinmasterTop, nakoniec vyhral cenou ten Drulov.
Bud som mal stastie

Samonabijacia asi len tak lahko dostupna nebude, ja som rozmyslal aj o
Rohm TwinmasterTop, nakoniec vyhral cenou ten Drulov.
Daystate GP, Anschutz 9003, Ripley AR5s, Drulov DU-10, HW97K, HW100TK+LW, UMAREX 850 Hunter, Evanix Blizzard S10 rear bolt, Evanix AR6 a k tomu 4 kila skla. Ardesa Evolution v dreve - kurniksopa, ved ja som vlastne zberatel :-)
bleak: třeba to ještě půjde zachránit: http://forum.gunshop.cz/kontakt-drulov-t9028.html
mzprx: jak už jsem napsal, SUPER avatar!
mzprx: jak už jsem napsal, SUPER avatar!

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
děkuji, v pondělí vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadl.kesi píše:bleak: třeba to ještě půjde zachránit: http://forum.gunshop.cz/kontakt-drulov-t9028.html
zavolej tam, volal sem panovi do Drulovu v patek abych pripomel objednavku kerou sem daval pred vanoci, rikal mi ze se akorat stehovali a ted od pondeli zase jedou... ze male objednavky odesilaji hned v pondeli a ty vetsi postupne
Norconia QB 78 .177 + Walther 6x42
Vostok IŽ 38
Vostok IŽ 38
taky mám objednanou pušku DU-10. Tak jen čekám kdy dojde...
Dnes jsem konečně dovolal. Vzal to nějaký pán, který se představil jako Drulov Litomyšl a řekl mi, ať si vyžádám ceník variant na drulov(zavinac)lit(tecka).cz
mohl by jste pak hodit ten ceník sem. nebo na můj email? Díky
Jeden by byl k mání tady. http://aukro.cz/item883247540_vzduchova ... a_co2.html
ceník vložím, až ho dostanu. Na Aukro jsem Condora taky zahlídl, ale já raději nového (tedy pokud moc nezdražili), kdoví jak je ten na Aukru starý a jak funkční. Taky se mi nelíbí ta hladká pažba, chci kalibr na diabolky a kufr.
ceník vč. DPH:
DU-10 v koženkové brašně 5.259,--
DU-10 v kufru Negrini 5.445,--
DU-10 v kufru Technobag 5.846,--
DU-10, posuvná opěrka dlaně v kufru Negrini 5.610,--
DU-10, posuvná opěrka dlaně v kufru Technobag 6.067,--
Nemají web, neposlali soupis obsahu balení, nevím, s kým komunikuji, nepředstavil se v mailu ani v telefonu. Takže jsem ještě požádal o obrázky, případně soupisku balení. Ale kdyby byla jiná alternativa, kde by dodavatel jednal s potenciálním zákazníkem způsobem, který je obvyklý, beru alternativu.
To je pouze popis stavu, Drulov má zřejmě důvod k takovému přístupu.
DU-10 v koženkové brašně 5.259,--
DU-10 v kufru Negrini 5.445,--
DU-10 v kufru Technobag 5.846,--
DU-10, posuvná opěrka dlaně v kufru Negrini 5.610,--
DU-10, posuvná opěrka dlaně v kufru Technobag 6.067,--
Nemají web, neposlali soupis obsahu balení, nevím, s kým komunikuji, nepředstavil se v mailu ani v telefonu. Takže jsem ještě požádal o obrázky, případně soupisku balení. Ale kdyby byla jiná alternativa, kde by dodavatel jednal s potenciálním zákazníkem způsobem, který je obvyklý, beru alternativu.
To je pouze popis stavu, Drulov má zřejmě důvod k takovému přístupu.
zajímavé. Prosím, řekněte mi někdo, proč bych měl kupovat z Aukra neurčitě starou a neurčitě funkční zbraň za 5 600 Kč, když to samé úplně nové stojí 5 259 Kč plus 80 Kč dobírka.
No vlastně je to jen řečnická otázka
No vlastně je to jen řečnická otázka