ALFA PROJ Sport CO2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Měl bych dotaz. Sháním veškeré informace a hlavně Vaše zkušenosti a poznatky s pistolí na CO2 ALFA-PROJ Sport ? Na fóru jsem nic nenašel a na internetu taky skoro nic. Díky za odpovědi.
ALFA
Vis Dusane, pravdepodobne jsi nic nenasel protoze si to jeste poradne nikdo nekoupil. Alfa-Proj je firma ktera dela palne zbrane a cpe se do vzduchovkarskyho prumyslu
. Stejne jak dopadla CZUB s tou jejich pistoli. V podstate nepouzitelna. Ale taky dobre. Alespon nam nedelaji konkurenci 

Opravdu zde není nikdo, kdo vlastní pistoli 4,5 mm Alfa-Proj typ sport na CO2 ? Chtěl bych si koupit novou začátečnickou sportovní pistoli na disciplínu VzPi na 10m a dle mé finanční situace vybírám z pistolí na CO2. Např. na TAU 7, Drulov DU 10 aj. jsem již sehnal spoustu informací a to i zde na fóru, ale přijde mi to divné, že o pistoli ALFA-Proj sport nikde nic. Že by v ČR vůbec u nikoho nebyla, nebo sportovní střelci, kteří by ji nejvíce měli vlastnit vůbec na tohle fórum nechodí ? Nepotřebuji odpovědi typu, že ta a ta pistole se hodí více a ta zase méně, to si přeberu sám, chtěl bych jen od uživatelů a majitelů vědět nějaké zkušenosti a poznatky k této pistoli . Děkuji předem za konkrétní odpovědi k danému tématu. DušanV
A co B97 od nas? mrkni na www.aeron.cz pak vlez do "discontinued" a pak B97. sice uz se nevyrabi ale nejakejch 10 kousku tady jeste mam. cena je 9700,-. Kdyz byla v produkci tak stala 13 000,-
Dalo by se o ní (AERON) taktéž uvažovat, ale platí o tom to samé, čili nikde žádné informace (to na Vašem webu je málo a ještě jen v angličtině, kterou nevládnu) a na ALFA-Proj mám aspoň kompletní návod i z rozkresy, i s ceníky aj. materiály. Bohužel nemám osobní zkušenost, ani jak zatím vidím nikdo jiný.AERON_CZ píše:A co B97 od nas? mrkni na www.aeron.cz pak vlez do "discontinued" a pak B97. sice uz se nevyrabi ale nejakejch 10 kousku tady jeste mam. cena je 9700,-. Kdyz byla v produkci tak stala 13 000,-
Zkus tohle: http://translate.google.cz/translate_t#DušanV píše:...(to na Vašem webu je málo a ještě jen v angličtině, kterou nevládnu)...AERON_CZ píše:A co B97 od nas? mrkni na www.aeron.cz pak vlez do "discontinued" a pak B97. sice uz se nevyrabi ale nejakejch 10 kousku tady jeste mam. cena je 9700,-. Kdyz byla v produkci tak stala 13 000,-

Sry za OT, ale možná o tom neví více lidí.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
preklad
Super som sa nasmial na termíne "teplovzdušná pištoľ"....
Idem do garaze a skusim si z takej vystrelit, len sa mi zdá trochu velky kaliber.
Idem do garaze a skusim si z takej vystrelit, len sa mi zdá trochu velky kaliber.
Ježišmarjááá, to je snad jasný, že technické termíny přeložit nezvládá!!!
ŽE JÁ TO SEM PSAL, MÁTE PRAVDU, SLOVNÍK JE LEPŠÍ
ŽE JÁ TO SEM PSAL, MÁTE PRAVDU, SLOVNÍK JE LEPŠÍ

Naposledy upravil(a) kesi dne 26 říj 2008 19:10, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
preklad
Práveže sa o to snaží, veď ako by dostal z "air rifle" tú teplovzdušnú.