Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
ramires

Příspěvek od ramires » 30 čer 2008 22:24

:wink: 2000 ran, pořád ok a beze změn.
Přílohy
IMG_4583.JPG
IMG_4609.JPG
IMG_4610.JPG

In vino veritas...
Homer262

Příspěvek od Homer262 » 13 črc 2008 13:04

Přátelé, má někdo zkušenost s Alfou Defender .40SW? Plánuji jí koupit, je to moje prvnička :) tak budu vděčný za každou radu, zejména, co se týče střeliva a možných záludností údržby.
Nenadávejte, já vím, že pro začátečníka by se hodilo asi něco jiného, ale prostě se mně líbí. :oops:
BTW - jaké máte zkušenosti s Brymovou? Je to solidní obchod nebo se raději obrátit jinam? Mám to k ní nejblíž.
Nechce se mně kvůli tomu zakládat nové vlákno, ale téma zkušeností s různými prodejci a zbrojíří soustředěné na jednom místě by se možná leckomu hodily.
Předem díky.
HanuIv
Odborník na zbraně

Příspěvek od HanuIv » 13 črc 2008 13:13

U Brýmové tady kupuje půlka republiky. Myslím, že to je normální obchod, tak jak by měl být, stejně, jako každý jiný. Hlavně nechodit k Řehákům :D 8)
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 13 črc 2008 13:15

Jo od Řeháků jde 90% lidí s dlouhým nosem neboť naletěli,páni bratři jsou jako Krkovička lstiví a obchodně zdatní!!! :twisted:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
predator

Příspěvek od predator » 13 črc 2008 13:37

Mě to u Brymči příjde jako že by tam člověk měl jít a už předem vědět co chce. Protože nějaká konzultace a rady ohledně výběru čehokoli tam moc možný nejsou, jelikož jakmile tam s nima začnu něco řešit, způsobím tím třeba osmičlenou frontu a v tu chvíli mi prodavači začnou dávat nenápadně najevo, ať si už něco koupím, nebo ať du doprdele, páč zdržuju. Mě se prostě u Brymový nenakupuje dobře.
A ***** to je šizuňk, to je známá věc. Ale holt tam člověk občas musí, protože jeho sortiment je výmluvný.

Nejlepší prodejci jsou v hradci králové, BARA HK a Dufek.

A Houmre, Alfa je pro začátečníka přímo ideál. A na tom se asi všichni shodnem. Jestli chceš levně a dobře střílet, doporučuju SB Range safe, jsou fakt v pohodě, redukovaný a s železnou hilznou, ale to čízám a spol. nedělá problém. Já už čízu ničím jiným nekrmím. Možná přebíjenky Limit, ale mezi nima je dost zmetků.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
pan_Y

Příspěvek od pan_Y » 13 črc 2008 13:39

Homer262 píše:BTW - jaké máte zkušenosti s Brymovou? Je to solidní obchod nebo se raději obrátit jinam? Mám to k ní nejblíž.
Uplne v pohode obchod, akorat tam dost chodej vocumovat turisti takze se musis vic prosadit (tz. dat najevo ze jen necumis, ale jdes kupovat kver na zbrojak no...) ale normalni a regulerni jednani. Kupoval sem tam Glocka a v pohode.
mot

Příspěvek od mot » 13 črc 2008 14:21

HanuIv : Nejmenuje se Brýmová ale Brymová

predator : Máš úplnou pravdu.Přesně takový mám pocit.Narad tam chodím ale zas mají dost věcí.To třeba v JGS jsou moc ochotní ale zas tam mají hovno , tak co je lepší?
Homer262

Příspěvek od Homer262 » 13 črc 2008 14:24

Pánové díky za rady a za podporu. Měl jsem trochu problém ohledně ráže, toť vše. A taky mně .40SW přijde trochu moc na denní nošení - sem bych časem chtěl šoupnout spíše Kevina. Jsem limitovaný nutností nosit sako a taky nejsem dvoumetrový negr, takže budu muset volit něco fakt malého.
K Brymové jdu už papírem na konkrétní typ, takže moc rad ohledně výběru žádat nemůžu. Spíše okolo příslušenství - pouzdra a tak. Snad to nějak projde.
:wink:
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 13 črc 2008 16:09

Predator : hezky řečeno ,mně pokaždé připadalo že jako bych u Brymové otravoval prodavače :roll: tak už u nich nic já ani moji kamošy nekoupíme maximálně teda když něco bude echt výhodné to ty ksichty na těch 30minut přežiju :D Řeháky nehodnotím bo jsem tam nikdy nebyl.

Homer262:tu Alfu si vem asi v 9mm luger než 40sw
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 13 črc 2008 16:43

Já si chci také koupit Alfu,ale Combat a v ráži 9mm Luger.Nemám to na nošení a je asi blbost používat na mířenku compacta.Jsem taky začátečník a za ty prachy je to skvělí :wink:
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 13 črc 2008 16:46

predator píše:
Nejlepší prodejci jsou v hradci králové, BARA HK a Dufek.
Přesně tak,BARA HK je skvělá byl jsem tam před 2 dny kupovat náboje a vše OK.
pan_Y

Příspěvek od pan_Y » 13 črc 2008 16:48

golfkiller píše:mně pokaždé připadalo že jako bych u Brymové otravoval prodavače
Takovej ten blondatej na kratko vostrihanej?
[url=http://zbrane-zabijeji.mujglock.com][img]http://zbrane-zabijeji.mujglock.com/userbar.gif[/img][/url]
predator

Příspěvek od predator » 13 črc 2008 17:00

Jo, souhlasím s Golfem, ve 40 SW je blbost kupovat pistolku, která je tak akorát dimenzovaná na 9 L. Já bych řekl, že životnost u 40 SW bude o dost nižší. A taky je jasný, že se při střelbě bude chovat nepříjemně divoce...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 13 črc 2008 17:05

Co jsem to sledoval,řekl bych že právě Alfa byla nejprve na 40sw a potom 9mmL jinak záměna hlavně a zásobníku,podle testu změní ráži bez dopadu na funkci.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 13 črc 2008 17:11

pan_Y : čéče já tam mněl tušim tmavovlasého a pak doooost nepříjemnou blondýnu co házela pistolí jak s rohlíkem :D
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Odpovědět