Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Alfa
O Vikendu na akci R.G.C. jsem strilel s Ramiresovou Alfou a musim rict, ze mi padla velmi dobre do pracek. Zadne kopani do prstu jsem teda ani omylem nezaznamenal a celkove se mi ta pistole zdala velmi slusne zpracovana. Asi si taky jednu poridim-strilelo se mi s ni pomerne slusne, teda pokud Ed zaridi
...

Už se ti na tom maká,bude to celokov s extra laufem,bude to jediný dostupný kus (předváděcí) protože už nejsou a výhledově se v tebou požadované sestavě dělat nebudou.Tak drž palce aby to vyšlo. 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Prosímtě.......neřeš pičoviny. Vím že v bulvárech typu Střelecká revue neustále vyzdvihují Glocka že má málo součástek, tudíž se na něm nemá co posrat, ale obvykle součástky který mají ostatní zbraně "navíc" se neserou.Petin00 píše:Chlapci,mohu se zeptat z kolika dílu se skládá Alfa Combat?Já jen,že nechci nic složitého![]()
Fakt jsem ještě neviděl nikoho, kdo by vybíral zbraň podle počtu součástek....
No jo to je taky pravda,ale u zbraních z uherskýho brodu to moc neplatí.
Já jen,že chci něco levnýho pro mě a pro fotříka a tohle je můj kandidát.
Jako vím,že ta Alfa není nic špičkovýho,ale když se něco zesere tak mám 2 roky záruku a firma sídlí v Brně,takže to je to kousek
Nechcete sem ještě někdo dát nějaké ty terče?
Já jen,že chci něco levnýho pro mě a pro fotříka a tohle je můj kandidát.
Jako vím,že ta Alfa není nic špičkovýho,ale když se něco zesere tak mám 2 roky záruku a firma sídlí v Brně,takže to je to kousek
Nechcete sem ještě někdo dát nějaké ty terče?
To- Alfonss
V tom souhlasím,jen bych si dovolil to rozvést,u některých značek je páteční produkce větší než u jiných,to je prokazatelné.Na druhou stranu i to nejlepší se může rozhasit jako ten největší šunt bez zjevné příčiny.
V tom souhlasím,jen bych si dovolil to rozvést,u některých značek je páteční produkce větší než u jiných,to je prokazatelné.Na druhou stranu i to nejlepší se může rozhasit jako ten největší šunt bez zjevné příčiny.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tož zdar všeci, tak jsem to nevydržel a srazil jsem ty ostré hrany na ústí závěru.Původně to mněla „stáhnout“fréza ,ale nakonec došel ke slovu jehlový pilník,jemný brousek a smirek 1500, původně to vypadalo jako rutina ,pohoda „pár x hrábnu pilníkem ,zaleštím ,načerním a ok“,ale i když mám na podobné práce vynikající sadu USSR jehlových pilníků(bez problému si poradí i z ostřím nože z mat.17029 zakaleným na 57HRc)narazil jsem na problém,pilníčky „odmítali“ materiál závěru odebírat!dalo mi dost velké úsilí docílit aspoň tohoto výsledku(původně jsem ty hrany chtěl opilovat mnohem víc ,ale po zničení(ztupení)plochého pilníčku jsem to radši vzdal a nechal v tomto stavu, ale i tak je tato úprava z uživatelského hlediska proti původní“100a1“
,hrany jsou příjemné na dotek a ani kapse nijak neubližují…paráda
...

Naposledy upravil(a) ramires dne 26 pro 2010 12:20, celkem upraveno 2 x.
In vino veritas...
To- Alfonss
Je to snadnější to máš pravdu,jen tedy já osobně se snažím taky všecko udělat rukama,tak nějak mi ruční opracování i když třeba těžké,připadá preciznější.Ale to je jen subjektivní můj pocit.
Je to snadnější to máš pravdu,jen tedy já osobně se snažím taky všecko udělat rukama,tak nějak mi ruční opracování i když třeba těžké,připadá preciznější.Ale to je jen subjektivní můj pocit.
To jo ,ale v rukách mám větší cit a nemůže mi to nějak „ujet“ takové „zásahy“ dělám radši pomalu ručně (pokud je to možné), pohodička
. Myslím ,že požadovaný účel to určitě splnilo a víc to srážet není potřeba, a taky nevím jaký (jestli vůbec nějaký) vliv by mnělo ubrání pár gramů z hmotnosti závěru na funkci zbraně 

In vino veritas...