Air Arms S410 Clasik Karabina cal.22 + .177
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak na 99.9% beru S400 a k tomu dokoupím tento nabíječ:
http://www.rowanengineering.com/products1.htm
sice budu muset natáčet pokaždé ručně, ale to není problém... Pokud jsou jinak identické tak je to super, musí být tedy i stejně přesné...
sice budu muset natáčet pokaždé ručně, ale to není problém... Pokud jsou jinak identické tak je to super, musí být tedy i stejně přesné...
Tak ono u S400 ušetříš při nákupu a pak šetříš při každé střelbě kvůli nižší spotřebě střeliva
Já bych chtěl S400, ani né kvůli ceně, ale to jednotlivé nabíjení je pro mne taková duševní očista a relax. Pokaždé se při zakládání diabolky uklidním a začnu se pomalu soustředit na zalícení a výstřel. Je to takovej můj rituál kterej by mi chyběl.
Jinak já bych chtěl .177, kolik je tam konzistentních střel při 16J?

Já bych chtěl S400, ani né kvůli ceně, ale to jednotlivé nabíjení je pro mne taková duševní očista a relax. Pokaždé se při zakládání diabolky uklidním a začnu se pomalu soustředit na zalícení a výstřel. Je to takovej můj rituál kterej by mi chyběl.
Jinak já bych chtěl .177, kolik je tam konzistentních střel při 16J?
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Jo, ja jsem zasobniky zavidel pri letosnim srazu:
1. Pri FT, kdyz jsem neustale musel nocit krabicku diabol a nekam ji odkladat a otvirat, coz v nedostupnem terenu bylo obcas na nervy. Myslim, ze jsem se do jedne minuty diky tomu ani nevesel..
2. kdyz se likvidovaly dva notebooky od Stalkera
...nez jsem nabil, ostatni meli vypaleno 6 diabol a to je rozdil.
Jinak me jednotlive nabijeni nevadi vubec, zatim ta ztrata neni tak silna abych kvuli tomu menil vybaveni.
S400 jsem mel take ve vyberu, tenkrat vysla cca 10500..coz je krasa, mel jsem koupit jak Lonestar tak i AA. je to legendarni zbran a v turnajich FT se vyskytuje hodne casto. Me se jen nelibi jeji uzoucka hlaven.
1. Pri FT, kdyz jsem neustale musel nocit krabicku diabol a nekam ji odkladat a otvirat, coz v nedostupnem terenu bylo obcas na nervy. Myslim, ze jsem se do jedne minuty diky tomu ani nevesel..
2. kdyz se likvidovaly dva notebooky od Stalkera

Jinak me jednotlive nabijeni nevadi vubec, zatim ta ztrata neni tak silna abych kvuli tomu menil vybaveni.
S400 jsem mel take ve vyberu, tenkrat vysla cca 10500..coz je krasa, mel jsem koupit jak Lonestar tak i AA. je to legendarni zbran a v turnajich FT se vyskytuje hodne casto. Me se jen nelibi jeji uzoucka hlaven.
Taky
Jo jo,jediný co mi vadí na S400/410 je ta tenoučká hlaveň...
Něco na tom, co říkáš, LuckyHite, bude... Jo, beru ji, zítra si objednám
Taky určitě ušetřím při rychlosti střelby
Jo a já mám vyřešených cca 20 diabolek v držáku na tubuse optice... Mám na tubusu takovou tu pěnu na trubky s vysekanýma dirkama...
Něco na tom, co říkáš, LuckyHite, bude... Jo, beru ji, zítra si objednám

Taky určitě ušetřím při rychlosti střelby

Jo a já mám vyřešených cca 20 diabolek v držáku na tubuse optice... Mám na tubusu takovou tu pěnu na trubky s vysekanýma dirkama...
Přesně
Tak tak, tu spoušť také asi časem koupím, myslím, že je to další dobrej doplněk zbraně... Každopádně něco takového je i na BAR...
S300
Mám takový dotaz. Při brouzdání na UK webech jsem narazil na pušku AA S300 a S310. Co je to zač? Je to to samé jako S400 nebo S410? V čem je rozdíl?
Cogito ergo armatus sum.
AA300 je předchůdce AA400, to stejný platí i pro verzi 310 a 410. Rozdíl je trochu ve tvaru pažby. Pravděpodobně by se o tom dalo mluvit tak že 400 a 410 jsou prostě nové modely Air Arms a 300 a 310 jsou staré modely. Neřekl bych že je mezi nimi nějaký propastný rozdíl. Jde jen o inovované modely.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
400 vs. 410
Chci se zeptat, jak snadno se vkládají jednotlivé diabolky do AA400, nevadí montáž optiky? Připadá mi, že tam musí být málo místa, když má člověk velký pazoury. V tom případě by bylo lepší si koupit 410 s tím kruhovým zásobníkem, pletu se? Nebo na 400 dokoupit ten zásobník co tady avizuje psena
Re: 99.98
To Apevia:Apevia píše:Tak na 99.9% beru S400 a k tomu dokoupím tento nabíječ:
mám obavy, že když budeš mířit na něco nahoře(na střeše)a zbraň nebudeš držet vodorovně, tak ti z toho zásobníku vypadnou diabolky

Ne
Nevypadne to, je tam dělaná nějakým způsobem zarážka. Na webu jsou starší fotky, psal jsem si s výrobcem a ptal se ho na to, takže se neboj, nevypadává to..
Cogito ergo armatus sum.