Tak se tady taky musím trošku pochválit, nebo spíš tu "naši" hračku.....vlastním ji už pár let a dělá mi stále jen radost
Včera si kolega v práci koupil HW 97 a šli jsme si trochu zablbnout.....
Nemusím nikomu vykládat čím si prošel(známe to asi všichni) než dospěl ke svému výběru.
Vše si nastudoval a jelikož(dle jeho slov) je vysazenej na němce tak šel do HW!
Zavzpomínal jsem jak jsem kdysi taky vybíral a netrpělivě jsem čekal s čím příjde
Samozřejmě jsme si zastříleli oba z obou zbraní(on z mé už poněkolikáté) a jelikož jsem kdysi vybíral jen vzhledově, ale z HW jsem nestřílel, tak jsem čekal jak to půjde.....
Nejsem žádný odborník tak jen takové postřehy.....
Zpracování obou je naprostá špička a v tom se asi rozdíly hledají špatně.....
Vzhled......no to brko pod hlavní se mi nikdy nelíbilo....ani u AA TX200....skoro to stejné
A teď to důležité:
přišlo na střílení a já se stále nemohl s tou puškou domluvit....jo jsem už asi zvyklej na svý, ale oba jsme se shodli že ten výstřel je u PS prostě lepší......
A teď to podstatné....oba stejné kalibry, ale já mám v PS FAC KIT tak jsem čekal pravej opak
Ještě by mě zajímala ta Diana se zákluzem, ale podle nás souboj s HW dopadl jednoznačně a i prozatimní výsledky nasvědčovali, že zatím AA PS nemá konkurenci
Tak se všichni majitelé pochvalte za to jak skvělou jste si vybrali hračku....já jsem po včerejšku spokojenej jak nikdy

...a měl jsem trochu strach jak to dopadne

Jo a Juro nebreč, já ti ho zas půjčím