A jeste jeden ji mel v ruce.
Nahodou jsem se dostal za klukama a samozrejme neodolal.
Alexxxus byl hodnej a nechal mi se pomazlit s Evem.
Pripadal jsem si jako ve filmu "Ja robot" nebo A.I.
Ta flinta je postavena na jednom slove. Dokonalost.
Teda spis vic slov. Nekompromisni elegantni dokonalost.
Kdyz pouzijete kvalitni strelivo, jediny kdo udela chybu, je strelec.
Drzel jsem ji poprve v ruce a strilel na terc na 30m.
Vlastne poprve v zivote s optikou na terc.
Nepadla mi jako ulita(coz je samozrejme, nebyla moje, musi padnout Alexxxovi) ale neprijemna nebyla.
Docela slusne foukalo.
Dal jsem asi 7ran na terc. Nebyl zadny soustrel, ale vsechny rany se dotykaly, az na jednu, ktera byla uplne mimo.
Tak jsem si rikal, ze jsem dost levej. Ale pak jsem zjistil od kluku, ze to je diabolkama. Bohuzel se moc nevyvedly.
A zbran samotna:
Spoust je, ja vlastne nevim jaka je. Vubec na ni nemusite myslet, ja bych ji vubec nemenil ani nesestelovaval. Proste jsem ji nevnima, jen spostel. Fantasticka.
Nabijeni je pro Alexxxe asi peklo. Precejen mam proti nemu rucicky. Tak ze pro mne zadny problem, a na chod paky a jehly zaveru jsem se nemohl vynadivat. Lehke a presne. Slovo vule asi ve fabrice neznaji.
Pazba se vyborne drzi, jen jsem nezkousel strilet ve stoje, tak nevim jak je vyvazena, ale asi nic, co by mne nemyle prekvapilo.
Zpracovani je jako od modelare. Troufam si ric, ze nelze najit kaz. Ani zadnou drobnost co by sla udelat, vylestit, vyhladit lepe.
Pri vystrelu neni slyset zadne fouknuti, ani tlesknuti. Jen krasne puf.
Kompenzator nenni jen ozdoba. A zasoba vzduchu je uz dostacujici, i pro Alexxxe.
Drzel jsem v ruce vzduchovku, co ma parametry zavodni flinty. Vypada nadherne a presto se da jeste "rozumne" koupit.
A hlavne, nechtejte ji porovnavat s ostatnima o kterych se tu doposut psalo. Tohle je opravdu o LEVEL dal.
Diky Alexxx a gratuluju, je to nadherna holka.