Air Arms EV2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
no vsak prave, kedysi som uvazoval narezat zavit do zvysku jednodielnej montaze a tam uchytit to ocko na harrisy, potom som videl tie adaptery, ale klasika metrickych 11mm je zatial (asi) neexistujuca... sorry za OT
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Air Arms EV2
Koukni na webky Aeron tam Michal Suchmmel nabizi rail adapter verzi 6 a ... 6A
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Hezký večer všem,
dnes mi přišla nová puška. Bohužel se stále méně se dostanu na střelnici, ovšem absťák z nedostatku střílení je obrovský, zvláště pokud je venku hezky jako např. dnes. No snad se mi to podařilo vyřešit
Zatím provizorní optika a montáže co přebývaly v trezoru. Bohužel jsem nestihl koupit ani lahev, takže dnešní sřílení jen co dala z poloviny plná kartuše. Ovšem nastavitelnost pažby a spoušť mne naprosto uchvátila. Naopak barva pažby moc ne….
Konzistenci, soustřely atd.. připojím později.
Jirka.
dnes mi přišla nová puška. Bohužel se stále méně se dostanu na střelnici, ovšem absťák z nedostatku střílení je obrovský, zvláště pokud je venku hezky jako např. dnes. No snad se mi to podařilo vyřešit

Zatím provizorní optika a montáže co přebývaly v trezoru. Bohužel jsem nestihl koupit ani lahev, takže dnešní sřílení jen co dala z poloviny plná kartuše. Ovšem nastavitelnost pažby a spoušť mne naprosto uchvátila. Naopak barva pažby moc ne….
Konzistenci, soustřely atd.. připojím později.
Jirka.
AA Evo2 MkIV, NSD 10-50
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji ja si proste EVo koupím znova
A myslíš že nebudeš litovat
Design je moc krásnej to se musí nechat možná tmavé dřevo je o něco hezčí než verze POLAR, přesná puška to je také již v základu což dnes není samozřejmostí. Ale stále si myslím že STEYR LG 110 FT když se poladí a vymění hlaveň je o něco přesnější ale dřevo na steyru to bych jim fakt nacpal do zadku to evu nesahá ani po kotníky. Ale bohužel tuning steyr stojí to dost peněz. Takže EVO palec nahoru.

Steyr LG 110 FT, Sightron SIII 10-50x60
Tak samozřejmě nad STEYR LG 110 FT, jsem taky uvažoval... Ovšem puška mi nepadla (ale jistě je to extraliga PCP)do oka na rozdíl od EV2. Jinak co se týče přesnosti: pokud se přiblížím nástřelce dodané s puškou, tak si zatím tuning co do přesnosti nedovedu moc představit
U výběru hrálo roly taky to, aby žádný tuning nebyl alespoň ze začátku vůbec potřeba a puška přesahovala spíše moje možnosti.
No jinak si hraju s nastavením pažby a možnosti jsou fakt nekonenečné.
Jirka

No jinak si hraju s nastavením pažby a možnosti jsou fakt nekonenečné.
Jirka
AA Evo2 MkIV, NSD 10-50
Steyr je fakt zvláštní puška, dost technicky pojatá, těžká , studená a velmi drahá. Co se týče funkčnosti a nastvitelnosti rychlosti je dokonalá to je jisté.. EVO je velmi přesná a dobrá puška budeš moc spokojen uvidíš, nemá žádnou chybu dokonce narozdíl od steyr se vejde s nízkými montážemi a puškohledem do kufru takže odpadají další náklady . Kdybych tenkrát před lety měl méně peněz na pušku koupil bych si také EVO to je jisté blahopřeji ať ti nese jenom radost a nestřílej po zvířatech. 

toz prestante prosim, reknete ze evo je dobra ale na hw 100 nema. uz jsem se skoro pro hw rozhod a ted ctu vase nadsene vykriky
. a staci jen zmacknout mys za leve ucho
.
o steyr jsem ale taky uvazoval. pro - urcite dobra, pro mne az moc. proti - samy Al....., a draha. ale vypada coool.
takze jeste te mysi na to leve ucho netapnu. ale brzo.
.

o steyr jsem ale taky uvazoval. pro - urcite dobra, pro mne az moc. proti - samy Al....., a draha. ale vypada coool.
takze jeste te mysi na to leve ucho netapnu. ale brzo.

HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
no dobře kup HW 100 to je třetí slušná puška pro střelbu na větší dálky.
napiš uživateli piku ten si ji užívá
jasně že NA HV 100 nemá ani EVO ani STEYR LG 110 FT protože tyhle pušky se prostě nedají srovnat jsou o 2 třídy výše.

jasně že NA HV 100 nemá ani EVO ani STEYR LG 110 FT protože tyhle pušky se prostě nedají srovnat jsou o 2 třídy výše.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mám Steyra , je to hodně top puška ( až na to šílené bzinkání ) jo vlastně mám tam i jinou hlaveň ( mám jich víc chicht .177 + .20 + .22 + 25 a jestli se zadaří tak budeSteyr i v ráži .308 (( pro rejpálky 7,62 )) mám i úlet jménem Daystate Grand Prix ... ale ... EVo je EVo koupím si ho zase. zatím žádná jednoranka se mně nedržela tak dobře jak EVo. V základu to má lištu která dává +14 M.O.A. ( nemusí se shanět lišta na Daystate a nebo platit 2500 firmě Steyr za něco co by měla dávat rovnou k pušce ). Vodováha ... která další puška ji má ... pak ta tyčka na kterou dám špagátek a vypadá jak tykadlo vod ufouna to je také mazec. Palečník na pistolové rukojetí ... no od AirArmsu to začali ošlehávat snad všichni ( nevím od koho to AirArms ošlehnul ale tuším že tuhle pušku navrhnul guru mezi konstruktéry větrovek pan Hogan - až potom přišly Daystate s lepenicovou pažbou a všeliaké AirWolfy a MKIV ) A když už všude všechno mr Hogan vymyslel udělal si svojí pušku
Nene EVo chci a chci a chci ovšem já chci mkII nelíbí se mně homoklouby na kterých usazena lícnice a "botka"

Nene EVo chci a chci a chci ovšem já chci mkII nelíbí se mně homoklouby na kterých usazena lícnice a "botka"
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
JJ já mám HW ko ze Švédskasmiegl40 píše:no dobře kup HW 100 to je třetí slušná puška pro střelbu na větší dálky.napiš uživateli piku ten si ji užívá
jasně že NA HV 100 nemá ani EVO ani STEYR LG 110 FT protože tyhle pušky se prostě nedají srovnat jsou o 2 třídy výše.![]()
![]()

177
22
25
22
25
Okrem spomínaných kalibrov (príspevok Alexxxus) som pre prču zobral vo ferone nerezovú trubku a bude aj STEYR "devina"

HW 100, či už verzia klasická, či FAC sa na STEYR-a absolútne nechytá, nehovoriac o zbytočne komplikovanej rozborke, ladení a údržbe. Borci mýtov by mali zaujímavú zabavku.
EV2 som žiaľ vynechal z repertoáru a nahradil som ju hneď puškou pána Hogana.

HW 100, či už verzia klasická, či FAC sa na STEYR-a absolútne nechytá, nehovoriac o zbytočne komplikovanej rozborke, ladení a údržbe. Borci mýtov by mali zaujímavú zabavku.
EV2 som žiaľ vynechal z repertoáru a nahradil som ju hneď puškou pána Hogana.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Tak jsem se pokoušel změřit konzistenci u EVA.
Stříleno bylo cca od 190b. do cca 110b. Střelivo JSB exact nepřebírané, nemazané.
Výsledky dole v grafu.
Stříleno bylo cca od 190b. do cca 110b. Střelivo JSB exact nepřebírané, nemazané.
Výsledky dole v grafu.
AA Evo2 MkIV, NSD 10-50