Záleží na tom jak je popr nastavenej, ale jednou ranou to asi bude obecně problém. Dvě tři rychlý po sobě by už ho složit mohly.
Grinch: To s kapacitou si důkladně ověř. Já jsem o K22ce taky uvažoval a co jsem zjišťoval tak těch 10 nábojů 22LR je strop, nikde nepadlo ani slovo o 17, možná se tam na úkor spolehlivosti dá nacpat 11-12 nábojů. To omezení nevychází z libovůle výrobce, ale z parametrů náboje 22LR - nemůžeš zásobník jednak udělat dvouřadej a druhak tím že má 22ka okrajovej zápal, tak se delší řada nábojů kroutí - musel bys dělat zásobník zahnutej (mrkni na obrázek).
Nevěřím tomu, že by do K22 šlo těch nábojů dát víc - kamkoliv se podíváš, na kteréhokoliv výrobce, tak 22ky mají strop kapacity zásobníku na 10ti nábojích. Ale třeba se Kuracinovi povede/povedlo něco, co dosud nikomu před ním.
K22 je každopádně moc pěkná. Já časem uvažuju že bych si koupil její velkou sestru a právě proto jsem si pořídil Mosquito - nechtěl jsem výhledově dvě stejný pistole. K22 bude snad kvalitní, ale tu cenu mohli nasadit níž. Co jsem zatím četl, tak mnoho zkušeností s ní není.
Příslušenství je samozřejmě plus, ale to se dá sehnat na kteroukoliv zbraň. Pokud mluvíš o K22ce ve "full upgradu" tak předpokládám bez boční pojistky, s laděnou spouští a minimálně světlovodnými miřidly a to už je na plinking docela drahá legrace (ale zase to případně jde hodit na dospělou). Ale proti gustu.....
Na nošení bych o tom vůbec neuvažoval. O nevhodnosti náboje 22LR pro sebeobranu se tu už vedly sáhodlouhý litanie. Hlavním důvodem je nespolehlivost. A to můžu říct, že jsem s Mosquitem neměl zatím žádný FTF/FTE jen pár FTL + jednou se vzpříčil náboj mezi závěrem a komorou a dvakrát se vzpříčil poslední náboj v zásobníku (vždycky se to ale stalo, když to měla v ruce mladá, takže to přičítám spíš slabýmu úchopu). Prostě za účelem sebeobrany u sebe nosit zbraň, která je z principu potenciálně nespolehlivá, na to bych fakt neměl