Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak mám nově HP-O1 Ultra 4,5 mm,maximální spokojenost,přesná a výkonná...žádný díry v hlavni nemám...
Koupeno tady za 4800 Kc
Koupeno tady za 4800 Kc
- AntonČechov
Re: Zoraki HP-01
Pavle V: tlumitko Weihrauch?
p.s. ty diry je original od Webley- rika se tomu ustovy kompenzator, na vykon vliv nema, tlumi zpetny raz...
p.s. ty diry je original od Webley- rika se tomu ustovy kompenzator, na vykon vliv nema, tlumi zpetny raz...

BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Pardon, ale kde zpětný ráz není, asi ho neutlumíš. Jednoduchá verze kompiku na omezení tlaku za diabolkou při opuštění hlavně,tj. vylepšení přechodové balistiky.AntonČechov píše: tlumi zpetny raz...
Jarda S: Kde jsi jí sehnal? Z nějakého e-shopu u nás??
SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Hele ještě jednou se budu opakovat, takže ta ultra se dá teda fakt napumpovat 4x? Znamená to teda, že má vyšší výkon? Neměřil jste to někdo na chronu, myslim rozdíl hp 01 a 01 ultra?
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Jarda S. : to koupeno tady za 4800kč, to znamená tady u nás v ČR, nebo na gunshop.cz? Taky by mne celkem zajímalo kde 

Jarda S pravděpodobně myslí standardní HP-01, protože ultra k nám oficiálně nebyla žádná dovezená.
krabick: na youtube máš spoustu provedených měření na chronu jak obyč hp-01, tak i ultry, odkazy ti sem snad házet nemusím - pohrab se v tom. Výrobce ofiko uvádí u HP-01 3x pumpnutí a u ultry 4x - viz. stránky, navíc na každý pump má ultra o něco větší sílu. 3x napumpovaná hp 01 má dle mého se stejným střelivem oproti 4x napumpované ultře nějakých 20% rychlosti navíc což odpovídá asi 33% nárustu energie. Někdo tu 4x pumpoval i HP-01, to fakt netuším, kolik potom dám, ale já i svou ultru 4x natahuju jen výjimečně když sem venku a chci si zablbnout, jinak hodně střílím třeba v bytě a to natahuju jen 1x. Diaboly se často ani neponičí 

Re: Zoraki HP-01 ULTRA
Zkusil jsem se dotázat dovozce větrovek Zoraki na možnost zakoupení verze ULTRA a druhý den jsem si ji vyzvedl přímo v Praze na firmě.Podle přiložených dokumentů má při 4X pumpnutí 230 m/s,pouze jsem to otestoval a střílím běžně na jedno nebo dvě natlakování.Možnost změření úsťové rychlosti nemám...
Zde je mail na dovozce: info@jgstrade.cz
Zde je mail na dovozce: info@jgstrade.cz
Nejni nad to, poptat se. Jakožto výhradní dovozce to mohl dát rovnou na své stránky.
Hmm...svatá pravda...to sem teda pěknej id*ot... 

jestli myslíš ty fotky, co jsem dával před tím, tak ty jsem někde vygooglil. Jinak Hp-01 .22 jsem měl, bohužel jsem ji z fin.důvodů poslal do světaAntonČechov píše:Pavle V: tlumitko Weihrauch? :

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
ještě fotka, jaký je rozdíl v deformaci diabol, stříleno asi z 1m do betonového panelu, střelivo JSB Jumbo RS
FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
Dík všem za doplňující info. Teď se jenom rozhoupat 

- AntonČechov
Zorka HP 01 ze nekope??? Dejte tam 4 pumpy a uvidite. Prijemne ale citelne.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5