Lokality pro strelbu vzduchovkou
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Střelnice
Já vím o lokalitě cca 50 km od Prahy (Nymburk). Něco na způsob tovární haly, střelba na cca 50m. Výhodou je bezpečnost dostřeliště, sucho a bezvětří. Chodím tam občas já s 200S a podle kuliček i parta "sniperů" airsoft. Je to veřejný pozemek téměř mimo civilizaci u Labe. Pokud by si nějaký větrovkář chtěl zastřílet, rád se přidám. Nemám moc zkušeností, rád se přiučím. Pokud by měl nekdo zájem, ...můj mejl: patrik@nirvana-sport.cz
s
V Bratislavě a Praze jsou nej střelnice parlament ČR nebo SR.Místa tam maj dost a jestli něco trefíš,tak je to škodná! Já sednu do auta a až vidím velkou louku tak střílim směrem vně.Skoro pokaždé někde jinde.
kayakero píše:Kurva, Ty jezdíš do Blavy střílet Slováky?
Pošli videa, budeš slavnej!
_______________________________peager píše:a kam chodite strielat v bratislave? pochopitelne sa to tyka slovakov
Taky občas rád přeháním, ale jen ze srandy. Pokud je to vtip, tak špatnej
Možná to sem tak úplně nepatří, ale můžu se vzduchovkou i do lesa Něco sem zaslech, že prej snad jen myslivci, no nezdá se mi to. Vždyť je to jen vzduchovka a když nebudu střílet po zvěři.....tzn. žádné škody....
Slávka 634 je boží
AVE CZ
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
moje střelnice
moje soukromá střelnice z vokna našeho baráku
..........další blázen
..........další blázen
Naposledy upravil(a) bledule dne 23 zář 2008 19:19, celkem upraveno 3 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
par tipov pre Bratislavskych vzduchovkarov:
- Zelezna studnicka,
- oblast od Koliby smerom na Kamzik - cez les ide takmer 100 metrov siroky pas vypilenych stromov, staci ist mimo chodnika, ale skoro vsade je svahovanie,
- na brehu dunaja je kopa dobrych miest, tiez vedla hradze,
- Jeleni les (od brehu dunaja z petrzalskej strany za poslednym mostom Lafrancony) - ak nechcete strielat v rakusku, tak pozor na hranicu..
- Devinska nova Ves - Sandberg (v niektorom "lome") - tu su aj okoloiduci ale na vzduchovkarov zvyknuty rovnako ako na zeleznej studnicke,
- v okoli Rusoviec je tiez niekolko dobrych miest
pre ostatnych: je dobre vyuzit niektory mapovy server na nete, najst si svoju lokalitu, zobrazit letecky pohlad - vtedy sa lahsie hladaju vhodne miesta pre tercovu strelbu zo vzduchovky, je ich vsade dostatok, aj ked nie vsetky su po ruke, ale na to tu mame vikendy
- Zelezna studnicka,
- oblast od Koliby smerom na Kamzik - cez les ide takmer 100 metrov siroky pas vypilenych stromov, staci ist mimo chodnika, ale skoro vsade je svahovanie,
- na brehu dunaja je kopa dobrych miest, tiez vedla hradze,
- Jeleni les (od brehu dunaja z petrzalskej strany za poslednym mostom Lafrancony) - ak nechcete strielat v rakusku, tak pozor na hranicu..
- Devinska nova Ves - Sandberg (v niektorom "lome") - tu su aj okoloiduci ale na vzduchovkarov zvyknuty rovnako ako na zeleznej studnicke,
- v okoli Rusoviec je tiez niekolko dobrych miest
pre ostatnych: je dobre vyuzit niektory mapovy server na nete, najst si svoju lokalitu, zobrazit letecky pohlad - vtedy sa lahsie hladaju vhodne miesta pre tercovu strelbu zo vzduchovky, je ich vsade dostatok, aj ked nie vsetky su po ruke, ale na to tu mame vikendy
kesi píše:.....a když mě potká myslivec se vzduchovkou v lese tak je to taky OKgolfkiller píše:se vzduchovkou ? Kdekoliv
Opravdu nechci být svými otázkami dotěrný , ale může mít ten hajnej nebo policajt něco proti tomu, když střílím vzduchovkou v lese? Samozřejmě nebudu střílet po zvěři, u nás sou krásné lesy a nebrát s sebou zduchovku např. na šišky by byla věčná škoda
Potřebuju to vědět na svou obranu, kdyby se mi to náhodou stalo, ať vím co můžu....zmůžu !!
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
Kosice
Rad by som privital aj nejake typy na vzduchovkove strielanie v Kosiciach. Som z Roznavy a tam mame celkom fajn a zadarmo strelnicu 50m a 100m s krytymi stanovistiami. V KE je platena strelnica tak zatial som nasiel toto:
skladka stavebneho odpadu pri Kavecanoch
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.7 ... 1&t=h&z=18
minule tam ale prisli policajti cvicit psy
skladka stavebneho odpadu pri Kavecanoch
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.7 ... 1&t=h&z=18
minule tam ale prisli policajti cvicit psy
2Kesi:
Tahle citace už tady odzněla víckrát:
Střelba ze zbraně kategorie D je zakázána na místě, kde by mohl být ohrožen život nebo zdraví osoby nebo způsobena škoda na majetku.
Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit viditelně v místech, kam má veřejnost volný přístup.
Takže nosit na místo střílení jen v pouzdře a střílet už můžeš bez pouzdra
Ještě si něco najdi o plašení zvěře, protože to je jediná záminka, za kterou by tě mohli vykázat.
p.s. radši si vezmi sebou vyhlášku...někteří lidi i se zbrojákem to nevědí ....jo a střílet jenom terčíky, žádné šišky Co když trefíš chráněného ptáka?!
Tahle citace už tady odzněla víckrát:
Střelba ze zbraně kategorie D je zakázána na místě, kde by mohl být ohrožen život nebo zdraví osoby nebo způsobena škoda na majetku.
Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit viditelně v místech, kam má veřejnost volný přístup.
Takže nosit na místo střílení jen v pouzdře a střílet už můžeš bez pouzdra
Ještě si něco najdi o plašení zvěře, protože to je jediná záminka, za kterou by tě mohli vykázat.
p.s. radši si vezmi sebou vyhlášku...někteří lidi i se zbrojákem to nevědí ....jo a střílet jenom terčíky, žádné šišky Co když trefíš chráněného ptáka?!