zajímalo by mne, jestli už někdo máte nějakou zkušenost nebo informaci o této zbrani. Zatím jsem přemýšlel o QB 78, ale když jsem se podíval na stránky Crosmanu, tak mě tato zbraň na první pohled kopla do oka.
Protože ale bohužel neumím americky, nepoznal jsem jestli se jedná o nějakou řadu od Crosmana a nebo jestli jde přímo o nějakou značku Benjamin Sheridan
 fakt nevim a budu moc rád, když mě poučíte.
   fakt nevim a budu moc rád, když mě poučíte.Další věc se kterou bych asi potřeboval trošku poradit je: Systém pumpování. Nikdy jsem to neviděl a ani o tom nic moc neslyšel. Zajímalo by mě hlavně, čím se tam pumpuje jestli tím předpažbím, nebo nějakou pákou, kolikrát se musí pumpnot a jestli před kažým výstřelem nebo jeslti to stačí na výstřelů několik.
Děkuju všem a přeju pěkný výkend.

Co se týká přesnosti, nemohu si stěžovat, do deseti metrů střílí "na flek". Výkon v tom ale nehledejte, rozhodně se nenechte mást údajem o 800 fps. Ta moje měla mít 600 fps, ale nedostal jsem z ní více než 350 fps ani při použití lehkého střeliva, úpravě válce a závěru. Jestli to chcete na terčovou střelbu nebo "plinking" (střílení pro radost), budete asi spokojen, jenom Vás možná bude otravovat ono věčné pumpování. Na běžnou střelbu ale zpravidla stačí zapumpovat pouze pětkrát.
 Co se týká přesnosti, nemohu si stěžovat, do deseti metrů střílí "na flek". Výkon v tom ale nehledejte, rozhodně se nenechte mást údajem o 800 fps. Ta moje měla mít 600 fps, ale nedostal jsem z ní více než 350 fps ani při použití lehkého střeliva, úpravě válce a závěru. Jestli to chcete na terčovou střelbu nebo "plinking" (střílení pro radost), budete asi spokojen, jenom Vás možná bude otravovat ono věčné pumpování. Na běžnou střelbu ale zpravidla stačí zapumpovat pouze pětkrát.