Tuning vzduchovek
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Zadávejte své zkušenosti a odkazy na tuning vzduchovek. Jen tuning, úprava montáží, montáž puškohledů, rady. Odkazy pro tunig v ČR, zahraniční servery ze kterých je možné objednávat do ČR.
				Naposledy upravil(a) Enfield dne 16 kvě 2006 15:37, celkem upraveno 1 x.				
		Tuning
Ja osobne som iba lahko tuningoval svoju Slavku 630. Zameral som sa hlavne na mechanický tuning, pretoze bola vyrobena uz dost davno (1978) a ten vyzor jej sedel. Az teraz ked ju chcem predat som sa pustil aj do zovnajsku, pretoze niekomu kto sa tomu nerozumie asi tazko vysvetlim ze sice vyzera ako ta s krorou strielaju na jarmoku, no po technickej stranke je natom omnoho lepsie ako nova 631. Zameral som sa na zmensenie spetneho razu a zvysenie vykonu. Celu som ju rozobral, piest som odlahcil tak, ze som donho navrtal sumerne 15 dier priemeru 10mm, co zmensilo jeho vahu asi o 30gramov. Tesnenie som upravil tak, ze som zo silonu z ktoreho sa vyrabaju remenice vysustruzil valcek o priemere 24.5mm a donho urobil 2 zapichy na gumene kruzky. Teraz to tesni omnoho lepsie a vymena gumiciek ma stoji asi 7sk. Pruzinu som inu nezohnal, tak som tu terajsiu, samozrejme novu podlozil kuskom dalsej z krorej som odrezal 5 zavitov, takze teraz je v nej pruzina o 5 zavitov dlhsia, co robi prirastok asi 3,5cm. Keby som ju nechcel predat a mal by som viac casu tak by som v nej pouzil pruzinu zo 634. Tolko moja decentna uprava.
			Zkoušeli jste někdo u 630-ky strčit do pružiny silikonové vodítko + navíc obalit pružinu rozřezanou PET flaškou?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			Dělá se to kvůli tichu.Enfield píše:Já ne, ale ty nám určitě řekneš na co to bylo dobré.
Omezí se tak to známé řinčení pružiny při výstřelu a mělo by to taky snížit vibrace celé vzduchovky.
To silikonové vedení má být u 634-ky dokonce už v základu. Kdo ji máte, je tam? Pro 630 a 631 se běžně prodává, akorát ne u nás.

- 
				HHawkins
Která z nich je Slávie?  

- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				kulda
jaky tlumic co tlumic na co tlumic, pochopil bych tlumic zpetneho razu ale nake cypoviny na hlaven   ja uz fakt nevim enfielde. pominu zakazanost a vezmu to jen z funkcni stranky- na slavii je to uplna zbytecnost ktera umele zvysuje hmotnost a ba naopak je spis na skodu protoze nema sanci nic vylepsit. tlumice kompenzatory ustove nadstavce ... to nech na kulovnice a radsi montuj 2nozku nebo neco jineho poradneho.
   ja uz fakt nevim enfielde. pominu zakazanost a vezmu to jen z funkcni stranky- na slavii je to uplna zbytecnost ktera umele zvysuje hmotnost a ba naopak je spis na skodu protoze nema sanci nic vylepsit. tlumice kompenzatory ustove nadstavce ... to nech na kulovnice a radsi montuj 2nozku nebo neco jineho poradneho.
			 ja uz fakt nevim enfielde. pominu zakazanost a vezmu to jen z funkcni stranky- na slavii je to uplna zbytecnost ktera umele zvysuje hmotnost a ba naopak je spis na skodu protoze nema sanci nic vylepsit. tlumice kompenzatory ustove nadstavce ... to nech na kulovnice a radsi montuj 2nozku nebo neco jineho poradneho.

Moc se mi líbí ta dvojnožka na Slávce.Taky bych nějakou dal na Gamovku,ale nevím jak ji připevnit.U mě je jediný řešení přidělání na hlaveň,ale jestli zase nebude vadit při natahování.Nevíte o nějakém řešení?
 Moc se mi líbí ta dvojnožka na Slávce.Taky bych nějakou dal na Gamovku,ale nevím jak ji připevnit.U mě je jediný řešení přidělání na hlaveň,ale jestli zase nebude vadit při natahování.Nevíte o nějakém řešení?