Fórum GunShop.cz - zbraně, střelivo, optika

Diskuzní fórum o zbraních, střelivu,optice

Právě je 14 pro 2017 11:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 74  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 16:21 
fidlerp o tomto problému píše na první straně této diskute.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 19:29 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2006 07:35
Příspěvky: 1480
Bydliště: Praha
Jo tak to se omlouvám. Pokud vyzkoušeno tak budiž. myslím že s Kubajzzem jsme to tu řešili, myslel jsem že jsou tam jiný průměry, ale šlo teda spíš o úpravu toho vlastního těla vzduchovky. Až nebudu mít co dělat, tak to třeba vyzkouším. Měřil jsi tu vytuněnou 631ku na chronu? Jestli to vůbec stálo za námahu..........

_________________
www.3h-tritium.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 20:07 
Silencer píše:
Jo tak to se omlouvám. Pokud vyzkoušeno tak budiž. myslím že s Kubajzzem jsme to tu řešili, myslel jsem že jsou tam jiný průměry, ale šlo teda spíš o úpravu toho vlastního těla vzduchovky. Až nebudu mít co dělat, tak to třeba vyzkouším. Měřil jsi tu vytuněnou 631ku na chronu? Jestli to vůbec stálo za námahu..........


Treba citat citat a citat a pochopis ze chronometer nemam. A priemer je rovnaky. Boze


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 20:21 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2006 07:35
Příspěvky: 1480
Bydliště: Praha
Tak ty thready (zejména o vzduchovkách) jsou už celkem velký. I když se snažím pravidelně to sledovat, tak si všechno prostě nepamatuju. Vím že jsem to tu řešil a dostalo se mi odpovědi, že tam zaměnitelnost nefunguje.
Že chrono nevlastníš jsem pochopil, ale mívají ho na střelnicích, nebo třeba může mít nějakej známej - neříkám abys měřil každý den. Zkoušel jsi nějaký jiný test výkonu - zlatý stránky a tak? Nerad se pouštím do ladění výkonu, když si nemůžu ověřit zda se to povedlo. Ty zásahy do konstrukce S631 jsou celkem značný na to abych se do toho pouštěl s vidinou že možná dostanu o jeden J víc :D Díky.

_________________
www.3h-tritium.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 20:39 
Silencer píše:
Tak ty thready (zejména o vzduchovkách) jsou už celkem velký. I když se snažím pravidelně to sledovat, tak si všechno prostě nepamatuju. Vím že jsem to tu řešil a dostalo se mi odpovědi, že tam zaměnitelnost nefunguje.
Že chrono nevlastníš jsem pochopil, ale mívají ho na střelnicích, nebo třeba může mít nějakej známej - neříkám abys měřil každý den. Zkoušel jsi nějaký jiný test výkonu - zlatý stránky a tak? Nerad se pouštím do ladění výkonu, když si nemůžu ověřit zda se to povedlo. Ty zásahy do konstrukce S631 jsou celkem značný na to abych se do toho pouštěl s vidinou že možná dostanu o jeden J víc :D Díky.


No asi ako taky test sily som popisal na strane 1. Ale zase kvoli tomu nepojdem na najblizsiu strelnicu 20km daleko.
A odfrezovat resp. odpilnikovat 188mm dlhu rovnako siroku medzeru pre natahovanie nie je zasa extra velky zasah.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 21:16 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 kvě 2006 07:35
Příspěvky: 1480
Bydliště: Praha
Tak se hned nečil, nikdo nechce abys tam jel. Holt jsem zhejčkanej z Prahy, kde jsem do 30 minut na střelnici, kde maj i chrono. 8)
Jinak když shrnu tu úpravu - pružina, píst, těsnění pístu a vodítko z 634ky. V těle S631 odfrézovat 18mm drážku a tu pružinu zkrátit o 2 závity a je to? Náhodou nepamatuješ si kolik zhruba vyšlo to pořízení nových střev (například pro ty kdo si chtějí koupit 631ku a vytunit na 634ku, aby je to nevyšlo dráž než originál 634ka :D )
Zkoušel jsi to ztišení pomocí PET lahve jak tu psal Kubajzz? (já to na 631ce mám a je to dost znát)

_________________
www.3h-tritium.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 21:32 
Silencer píše:
Tak se hned nečil, nikdo nechce abys tam jel. Holt jsem zhejčkanej z Prahy, kde jsem do 30 minut na střelnici, kde maj i chrono. 8)
Jinak když shrnu tu úpravu - pružina, píst, těsnění pístu a vodítko z 634ky. V těle S631 odfrézovat 18mm drážku a tu pružinu zkrátit o 2 závity a je to? Náhodou nepamatuješ si kolik zhruba vyšlo to pořízení nových střev (například pro ty kdo si chtějí koupit 631ku a vytunit na 634ku, aby je to nevyšlo dráž než originál 634ka :D )
Zkoušel jsi to ztišení pomocí PET lahve jak tu psal Kubajzz? (já to na 631ce mám a je to dost znát)


Opravujem, nie 188 ale iba 18mm dlhu medzeru.
PET Flasku som neskusal, totiz GAMO pruzina je o nieco sirsia a PET flasa tam uz nevlezie.
Co sa tyka cien.
GAMO pruzina 200 Sk,
Piest 634 s tesnenim 890Sk

Ak chces novu vzduzchovku, neoplati sa prerabat 631 na 634. Ja uz staru mam, takze za maly peniaz som ju vylepsil a usetril ako keby som mal kupovat dalsiu. 10 ich doma zasa nepotrebujem.

A co sa tyka tvojho zhrnutia uprav, je to vsetko + este treba trocha odpilnikovat z pazby kde sa lame hlaven. Tym ze ju viac zlomis tak sa zacne dotykat dreva. No a to su vsetky potrebne upravy.

Peter


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 07:20 
Offline

Registrován: 10 bře 2006 11:46
Příspěvky: 128
Bydliště: Plzeň
V tom dotazu mi šlo o Slavii 620 :) , ale to je jedno... průměr pístu má těch 24,99, takže to tam snad půjde naroubovat.

Jinak ještě, pružiny mají předpokládam stejný průměr všude?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: 630/1/4
PříspěvekNapsal: 30 říj 2006 20:09 
...testuji hybrid Slavie 630/1/4 + DELTA 4x32 AO.
Hlaveň 631
pažba 631
pouzdro 630
pružina 634
píst 630/1
...píst jsem odlehčil a pružinu podlořil 22mm gumou.
Když vystřelím tak je to pořádnej hukot, ale problém je v tom, že rozptyl je děsnej.
Za rozptyl může - pohybující se píst
- píst udeří do pouzdra dřív než
střela opustí hlaveň?
- obsluha :)
Když pročítám příspěvky uživatelů výkonných vzduchovek tak maj ten stejný prblém.Vše ukazuje na pohybující se píst v pouzdře(čím delší pohyb pístu tím horší přesnost střelby).Jde to nějak vyřešit?
Jaký máte názor na tento problém?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 říj 2006 20:56 
Offline

Registrován: 25 čer 2006 09:50
Příspěvky: 100
to datel:
Jakou montáž si použil pro připevnění puškohledu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 630/1/4
PříspěvekNapsal: 31 říj 2006 08:44 
datel píše:
...testuji hybrid Slavie 630/1/4 + DELTA 4x32 AO.
Hlaveň 631
pažba 631
pouzdro 630
pružina 634
píst 630/1
...píst jsem odlehčil a pružinu podlořil 22mm gumou.
Když vystřelím tak je to pořádnej hukot, ale problém je v tom, že rozptyl je děsnej.
Za rozptyl může - pohybující se píst
- píst udeří do pouzdra dřív než
střela opustí hlaveň?
- obsluha :)
Když pročítám příspěvky uživatelů výkonných vzduchovek tak maj ten stejný prblém.Vše ukazuje na pohybující se píst v pouzdře(čím delší pohyb pístu tím horší přesnost střelby).Jde to nějak vyřešit?
Jaký máte názor na tento problém?


Ja mam hybrid
Hlaven 630
Pazba 630
Telo flinty 630
Piest 634 odlahceny
Pruzina GAMO
Bez optiky

Strielam v pohode, trafim v pohode ale samozrejme bez optiky. Totiz nijaka na nej nefungovala. Hlaven ma volu co sa potvrdilo aj na kolegovej 631. Chce to hlaven privarit a vymysliet system vkladania diaboliek. Potom je to uz ina masina.
CO sa tyka sily a rychlosti tak je lepsia ako Hatsan 100.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2006 08:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 zář 2005 09:17
Příspěvky: 8822
Bydliště: HFT závody...
Jaký byl vlastně ten rozptyl (v mm nebo aspoň nějaké přirovnání)?
A jakým střelivem jsi střílel?

_________________
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: 630/1/4
PříspěvekNapsal: 31 říj 2006 19:46 
...montáž jsem musel uříznout uprostřed o cca.25mm.
Nastřílel jsem cca.300 ran a montáž drží jak přišitá.
Dnes jsem rozebral vzduchovku a zjistil jsem, že pružina se zařezávala do gum, které jsem umístil do pístu a na vedení pružiny(zřejmě za velký rozptyl mohla nekonstantně napnutá pružina, která se každým napnutím prořezávala do gum).Před gumy jsem dal podložky.
Střílím EXACTAMA 4.51.
Rozptyl byl kolem 100mm :x na 35m.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2006 20:43 
Dodávám:
Montáž je univerzální pro upnutí do rybiny 11mm a 13mm.
Stačí jen otočit přítlačný díl montáže.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 říj 2006 21:05 
Offline

Registrován: 25 čer 2006 09:50
Příspěvky: 100
datel píše:
Dodávám:
Montáž je univerzální pro upnutí do rybiny 11mm a 13mm.
Stačí jen otočit přítlačný díl montáže.

Toho jsem si nevšimnul :oops:. Díky za typ :wink:. Konečně snad už vyřeším problémy z montáží na S631.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 74  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO