Tlumic na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
.............
Naposledy upravil(a) milius dne 13 čer 2009 14:23, celkem upraveno 1 x.
Také jedno z řešení 
Tak vnitřek je ze silonu a trubka je z nerezu.Dírka v pístku je 4,9mm a funguje perfektně.Zajištění na hlavni je pomocí červíku.Je to asi to nejjednodušší řešení.A je plně funkční.Nemá to vliv na přesnost a už to mám asi 2 roky a bez poruch.
Musel jsem to udělat kvůli sousedům.Stále si stěžovali na hluk

Tak vnitřek je ze silonu a trubka je z nerezu.Dírka v pístku je 4,9mm a funguje perfektně.Zajištění na hlavni je pomocí červíku.Je to asi to nejjednodušší řešení.A je plně funkční.Nemá to vliv na přesnost a už to mám asi 2 roky a bez poruch.
Musel jsem to udělat kvůli sousedům.Stále si stěžovali na hluk

Naposledy upravil(a) mc.gyver dne 17 led 2009 13:43, celkem upraveno 2 x.
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Z čeho?
Z jakého materiálu to je? To bílí bych tipoval na silon? Zbytek? Na čem to máš? Na Cz200S? Funguje dobře?
Cogito ergo armatus sum.
Re: Z čeho?
Tento komentář mi připomíná jednu scénku z filmu Marečku, podejte mi pero.Apevia píše:Z jakého materiálu to je? To bílí bych tipoval na silon? Zbytek? Na čem to máš? Na Cz200S? Funguje dobře?
Komponenty
Tady je ta natáčka a ten molitan... Uvidíme jestli bude znát rozdíl... Dám tam asi 2 přepážky (osoustružená karosářská podložka) a jako distanční vložku použiju ten molitan s natáčkou, jak by řekl slepej:"Uvidíme" 

Cogito ergo armatus sum.
:-D
Ty jsem koupil v pátek v Jednotě
Njn, zásoby z dob komunismu 
Myslím že to nebude moc znát, je to pružinovka a tam je víc slyšet píst než vzduch

Myslím že to nebude moc znát, je to pružinovka a tam je víc slyšet píst než vzduch

Cogito ergo armatus sum.
Jj
To dělám jen tak, experiment
Ty natáčky jsou dobrej nápada a není to tak náchylný na přesnost jako kdyby se dělali jen přepážky a distanční vložky jako jsem měl vymyšleno na QBA... Takhle to bude fungovat a funguje dobře na větrovkách, CO-čkách... Na HW to moc nepoznám, možná vůbec, ale budu si namlouvat že mi to ztlumí kmity hlavně
No uchycení je už přímo od výrobce, tady máš fotku jak to vypadá, je to trubka na konci hlavně, to víčko jde odšroubovat (je v ní šestihran-imbus 7mm) a tam dám přepážku, natáčku a je to ono

No uchycení je už přímo od výrobce, tady máš fotku jak to vypadá, je to trubka na konci hlavně, to víčko jde odšroubovat (je v ní šestihran-imbus 7mm) a tam dám přepážku, natáčku a je to ono

Cogito ergo armatus sum.
Tlumítko
Tak tady je ten "moderátor"...
Přepážky jsou osoustružený karosářský podložky, jako distanční vložka je železná natáčka na vlasy obalená tenkým molitanem (ten jsem na ni nalepil aby se to tam dávalo líp). Vše nastrkáno do toho kompíku a zašroubováno...
Tak jsem to zkoušel... Nemohu posoudit jestli to ztlumilo, ale každopádně to změnilo zvuk, takovej příjemější....

Přepážky jsou osoustružený karosářský podložky, jako distanční vložka je železná natáčka na vlasy obalená tenkým molitanem (ten jsem na ni nalepil aby se to tam dávalo líp). Vše nastrkáno do toho kompíku a zašroubováno...
Tak jsem to zkoušel... Nemohu posoudit jestli to ztlumilo, ale každopádně to změnilo zvuk, takovej příjemější....

Cogito ergo armatus sum.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm,musim rict,ze to bylo rychle
A rikam,ze AA by te mohli ihned zamestnat,k nerozeznani od originalu. Mam tady jeste jeden a to od HW a uvnitr je naprosto stejnej,jako ten co jsem posilal fotky od AA. Jen ty natacky jsou modry a ne ruzovy
Takze asi osvedceny. Proste- hezkej moderator:)

Gamo CFX .177 a Webley Raider 2shots .22, Air Arms 410 carabina .177..tuned by Ben Taylor