Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
xcerv (cz): Pekné úlovky, závidím, u nás pri panelákoch takto loviť nemôžem.
jofny: Ak sa mi premnožia myši tak ich postrieľam alebo kúpim deratizačné prostriedky, mali sme na chalupe potkany a viem ako je tažké zbaviť sa ich.
Ak mi budú srať holuby na okno a bude sa to dať tak ich tiež postrieľam (v meste sa to nedá).
Ale vrany? Ako ti škodia? Ako Ťa ohrozujú? Pokiaľ Ťa tak strašne štvú tak si jednu - dve praskni a daj už s tým pokoj. Ono ten zákaz lovu so vzduchovkou (okrem spomínaného v topicu) je opodstatnený.
jofny: Ak sa mi premnožia myši tak ich postrieľam alebo kúpim deratizačné prostriedky, mali sme na chalupe potkany a viem ako je tažké zbaviť sa ich.
Ak mi budú srať holuby na okno a bude sa to dať tak ich tiež postrieľam (v meste sa to nedá).
Ale vrany? Ako ti škodia? Ako Ťa ohrozujú? Pokiaľ Ťa tak strašne štvú tak si jednu - dve praskni a daj už s tým pokoj. Ono ten zákaz lovu so vzduchovkou (okrem spomínaného v topicu) je opodstatnený.
S cim mam prestat? ja som to nezacal, ty si hovoril ake je to zle strielat zver a v konecnom dosledku to robis tiez, takze debata onicom.
vsetko je ok klud...

vsetko je ok klud...

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Ja som úplne kľudný, veď o tom je diskusia
Zatiaľ som ešte nemal možnosť strieľať, tie potkany boli zničené ináč (jedy, elektrická pasca) a lov myší, krýs, potkanov a holubov sa mi vôbec neprieči, dokonca som zástanca. Pokiaľ viete niekto o lokalite v BA a blízkosti pre lov spomínaného (na smetisko nejdem), hlavne tých holubov tak dajte vedieť cez SZ a rád pôjdem prevetrať vetrovku
Veď prečo mám dve pušky v ráži 5,5 

Tak som v pivnici nainstaloval kameru s nocnym videnim a podstrcil udenu makrelu a ine maskry a cakal ci sa objavia. Namiesto nich prisla invazia uhlavnych nepriatelov. Tak namiesto vetrovky nosim do pivnice macacie konzervy. Ale ked macata odidu tak sa nejake potkany hadam objavia.
- Přílohy
-
- Macky
- macky.JPG (10.81KiB)Zobrazeno 1989 x
4,5 5,6 7,65 9
malá otázečka. Jak lovíte straky?? Voni sou docela dost chytrý. Nedá se k ním dostat blíže jak na 50 metrů, a když někde čekám, tak vůbec nehodlají přiletět. Neporadil by někdo nějakou fintu? (bydlím na vesnici, strůmů a polí dost a strak ještě více) Nedá se vyrobit nějaká vábnička na ty mrchy?? díky
Re: Cvakej
a platí pro to rachtání nějaká pravidla? abych třeba nechrastil moc a neprozradil se tím? A na jakou vzdálenst to slyší a jak blízkou přijdou?Apevia píše:"Cvakej" krabičku plnou sirek, funguje to...
Musíš
Musíš vyzkoušet... A hlavně, když někde čekáš, tak nesmíš být moc vidět a nesmíš se hejbat...
Cogito ergo armatus sum.
Mne toto poradil Jeden polovnik, zozen si maketu vtaka alebo preparat daj to na strom a snurku natiahni do ukritu kde budes strielat.
Potahuj snou nech sa vtak hybe a za moment tam mas vrany aj straky
a ak nejaku trafis tak uvidis aky krdel prileti.
Ty musis byt ale skovany a potom nevedia odkial strielas a neodletia.

Potahuj snou nech sa vtak hybe a za moment tam mas vrany aj straky
a ak nejaku trafis tak uvidis aky krdel prileti.
Ty musis byt ale skovany a potom nevedia odkial strielas a neodletia.

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
Pracnostr
Teď si mě dostal, Zabijáku :-d Pracnost chrastění s krabičkou sirek, si to zkus, ne? 

Cogito ergo armatus sum.