Vážení střelci, kamarádi... z důvodu absence a častých příležitostí pro větrovkářská setkání v oblasti Moravy jsem ochoten nabídnout náš prostor - střelnice Třebíč-Poušov.
Jedná se pouze o nápad a dobrou vůli, jak by to vypadalo se uvidí až dle zájmu o případné srazy. Minimální obsazení je ale jistých 10lidí, spíše více.
Možnost obsazení je od 8hod ráno do 7hod večer, kdy je možno střílet. V období dlouhého dne jsou možné příjezdy klidně od 7 a odjezdy kol 8 večer. Jak by se chtělo a jaká by byla nálada.
Mělo by to ale svá pravidla přes která nejede vlak

1/ U nás je poplatek 60Kč/osobu NA CELÝ DEN
2/ Nesmí být žádný závod (KVZ, Pistole nebo TM)
3/ Nesmím mít letecký den, nebo nějakou součinnost, kdy musím letět fuč o víkendu anebo k našim na nucené práce

4/ Pokud tam budu jen já, tak pouze zbraně kat. D, v případě správce cokoli do výkonu .45ACP
5/ Střelba pouze na "netříštivé terče" - tzn sklopky, papír, hilzny (žádné sklo, plasty atd.), maximálně biologický původ (cukr atd.), prostě nesměli bychom udělat nepořádek...
6/ A samozřejmě vše dle zákona o zbraních a střelivu (alkohol a jiné omamné látky striktně zakázány, atd.)
Naopak co mohu nabídnout je:
- polokrytá 50m střelnice pro 20-30 střelců a více vedle sebe (když se zmáčknou)
- elektřina, voda, suché wc, podložky
- komplet terčová situace na Taktickou malorážku (stojany, možnost postavit některé položky atd.)
- možnost grilování
Pokud nemáte zájem, tak se nic neděje a sorry za nabídku. Mě to nic nestojí a svůj čas bych tomu věnoval rád, pokud by Vám to pomohlo.
Každopádně iniciativa musí přijít od Vás. já mohu maximálně s ohledem na poptávku nabídnout nějaké termíny. Angažovat se sám nebudu:)
Je to jen nabídka s ohledem na občasné srazy ve Velkém Meziříčí, kdy se pár z Vás vyjádřilo, že by chtělo častěji, popřípadě když už, tak déle...
Fotky střelnice například v REPORTECHu nás a poloha s cestou k nám ZDE
Díky za odezvu!
Martin