NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
Jaký je rozdíl mezi QB 78 a QB AR2078 ? je to jenom v pažbě nebo jsou tam i jiný parametry atd?
Měl jsem teď 14 dní objednanou QB 78 ve 4,5 a ve finále jim přišly jenom 5,5.. to by mě hráblo..
Měl jsem teď 14 dní objednanou QB 78 ve 4,5 a ve finále jim přišly jenom 5,5.. to by mě hráblo..
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
je to určitě QB78 v jiným kabátě. v AR2079, kde se nepočítá s bombičkama je dokonce původní ventil z QB78, tj. včetně filcu a propichovače. to bychom chtěli po soudruzích hodně, aby probíhaly nějaký modifikace.
http://david_holub.sweb.cz/
4 DrobasMirek:
Budu mit na prodej QB78 v cal .177 po prestavbe na vzduch.Po kompletni prestavbe.
Tak jak psal daho,rozdily nejsou, akorat - a ted si nejsem vubec jisty - se nektere varianty delaji s primotaznym zaverem.
Budu mit na prodej QB78 v cal .177 po prestavbe na vzduch.Po kompletni prestavbe.
Tak jak psal daho,rozdily nejsou, akorat - a ted si nejsem vubec jisty - se nektere varianty delaji s primotaznym zaverem.
regis24
ako pokračuješ s tým zásobníkom? už si upravil regulátor?...
ako pokračuješ s tým zásobníkom? už si upravil regulátor?...
Ani nevim jestli jsem to sem psal.
Mam to hotovy,funkcni.Na ceste mam QBcka do kterych to budu instalovat.Regulator je nakonec trochu jiny,jednodussi na vyrobu.
Mam to hotovy,funkcni.Na ceste mam QBcka do kterych to budu instalovat.Regulator je nakonec trochu jiny,jednodussi na vyrobu.
prosímvás jaký je rozdíl v calibru u qb78? co mám spíš brát?
4,5 vs 5,5mm?

4,5 vs 5,5mm?

Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
Je potreba udelat upravy uvnitr,tim se srovna ustovka razi na temer stejnou.Tim padem je podle me lepsi 5,5 - mam 4,5 a uz se nemuzu dockat az mi pristi tyden dorazi 5,5. Lita to stejne rychle,ale energie je vetsi v 5,5 - co to znamena? Sisky,jablka,hrusky,straky - vsechno lip pada ze stromu.
Ale opakuju - musi se udelat upravy uvnitr,neni to nic sloziteho,koukni na odkaz v mem podpisu.
Ale opakuju - musi se udelat upravy uvnitr,neni to nic sloziteho,koukni na odkaz v mem podpisu.
hezky řečeno:-d všechno padá líp jabka,hrusky,straky:-DDDD
a bez ty upravy ? ja jsem totiz laik i kdyz bych ji rozebral tak ji neslozim:-D

a bez ty upravy ? ja jsem totiz laik i kdyz bych ji rozebral tak ji neslozim:-D

Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
V 4,5 to ma bez uprav kolem 170 m/s, to je jen takovy plivatko.
Ale chybu s tim proste neudelas,ono je to jednoduchy.Vem 79ku at mas jednoduchy plneni,COckova paintball lahev neni draha,casem az si ji osahas zkusis i nejakou upravu.Nebo se nejak domluvime,staci poslat postou a prijde ti zpatky upravena + k tomu mam nejaky doplnky.
Ale chybu s tim proste neudelas,ono je to jednoduchy.Vem 79ku at mas jednoduchy plneni,COckova paintball lahev neni draha,casem az si ji osahas zkusis i nejakou upravu.Nebo se nejak domluvime,staci poslat postou a prijde ti zpatky upravena + k tomu mam nejaky doplnky.
jasný domluvit se není problém to vo tom žádná:-)
teď mě jako začátečníka zajímá jakej je rozdíl mezi qb78 4,5mm a qb78 5,5mm
asi budou lítat míň a né tak daleko z tý qb78 5,5mm co?
teď mě jako začátečníka zajímá jakej je rozdíl mezi qb78 4,5mm a qb78 5,5mm
asi budou lítat míň a né tak daleko z tý qb78 5,5mm co?

Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
Nejak jsem ten dotaz nepochopil, navic o rozdilu razi uz jsem odpovidal. Bez uprav ma 4,5 kolem 170 m/s (to maji i lecktere airsoftky), 5,5 jsem zatim nemel moznost zmerit - podle zkusenosti jinych uzivatelu to ma jeste min.
jasný mělo by to mít míň no co vezmu si radši tu 4,5
díky za rady.
pakse pochlubim až bude doma:-)

díky za rady.
pakse pochlubim až bude doma:-)
Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
to zložíš, je to jednoduché, len si kup dane o-kružka.., však kukni stránku v podpise regis24, úpravou ti stúpne spotreba co2, ale hlavne výkon 
ináč qb78 a 79 sú vlastne tie iste železá len s rozdielným plnením.
dnes som ešte skúšal posunúť výkon vyššie, tým že o niečo zväčším hmotnosť úderníka (ta hovadinka čo udiera na ventil)
a to tak že som vyvrtal hlbšiu dierku kde ide ten 1. kolík a dal tam olova do pôvodnej výšky aby bol kolík v rovnakej výške. ale nič extra, hmotnosť úderníka o nejaké gramy viac, a nijake extra zmeny, výkon sice mierne stúpol, ale to fakt mierne, ale skôr to bol následok teplejšieho počasia.

ináč qb78 a 79 sú vlastne tie iste železá len s rozdielným plnením.
dnes som ešte skúšal posunúť výkon vyššie, tým že o niečo zväčším hmotnosť úderníka (ta hovadinka čo udiera na ventil)
a to tak že som vyvrtal hlbšiu dierku kde ide ten 1. kolík a dal tam olova do pôvodnej výšky aby bol kolík v rovnakej výške. ale nič extra, hmotnosť úderníka o nejaké gramy viac, a nijake extra zmeny, výkon sice mierne stúpol, ale to fakt mierne, ale skôr to bol následok teplejšieho počasia.
Nekupoval někdo během dvou týdnu QB 78 v 4.5.Mne příjde že to je nedostatkové zboží.
Ten co začal pumpovat.
- DrobasMirek
v 4,5 se nedá moc sehnat. Proto jsem koupil AR2078.. nejspíš to samý, jenom v jiným kabátě, ještě na ní čekám.. jinak poláci na allegru toho maji mrakyrs8 píše:Nekupoval někdo během dvou týdnu QB 78 v 4.5.Mne příjde že to je nedostatkové zboží.