ale to uz zminoval predchozi kesi
 ale to uz zminoval predchozi kesiKdo maže, ten jede
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
pouzivam tento balistol a wd40  .je to na vse co mas doma  ale to uz zminoval predchozi kesi
 ale to uz zminoval predchozi kesiProsport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
			Re: Kdo maže, ten jede
Já používám na hlaveň Balistol a na píst +pružinu vazelínu Festo určenou pro vzduchotechniku.Doposud žádný problém. 

Zdravím všechny střelce.
Získal jsem pistoli TAU 7 i s kyvetou v dobrém stavu, těsní, povrchově nepoškozena, spoušťový mechanizmus chodí přesně, ale asi byla nevhodně uskladněna a ve vývrtu má drobné(nepatrné) stopy koroze. Prosím poraďte, jak a čím korozi odstranit. Já vím, že žádný skvostný soustřel nemůžu čekat, ale mám to pouze pro rekreační střílení. Předem děkuji za odpověď.
			Získal jsem pistoli TAU 7 i s kyvetou v dobrém stavu, těsní, povrchově nepoškozena, spoušťový mechanizmus chodí přesně, ale asi byla nevhodně uskladněna a ve vývrtu má drobné(nepatrné) stopy koroze. Prosím poraďte, jak a čím korozi odstranit. Já vím, že žádný skvostný soustřel nemůžu čekat, ale mám to pouze pro rekreační střílení. Předem děkuji za odpověď.
Ja by som to na Tvojom mieste dobre nastriekal WD40, nechal deň, dva pôsobiť a vytrel. Potom podľa potreby zopakoval. No a myslím že aj diabolka pri výstrele pomôže.  (aspoň trochu)
 (aspoň trochu)
			 (aspoň trochu)
 (aspoň trochu)- 
				Smazaný uživatel 6696
Zdravím. Chci se jen zeptat jak často čistit a mazat hlaveň. Měsíčně vystřílím cca 1000 diabolek.Střílím jen exatama.  Nejde mě jen o špínu z diabolek ale taky kvůly rzi. Mám AA S510tku. Předem dík.
Zkouseli jste nekdo mazat pist SADLEM???  ) ja to tedka zkusil pac mazivo co mam doma je nejaky agresivni na gumove tesneni pistu co sem si udelal a ono to fakt dobre maze to sadlo.. snad lip jak vazelina
) ja to tedka zkusil pac mazivo co mam doma je nejaky agresivni na gumove tesneni pistu co sem si udelal a ono to fakt dobre maze to sadlo.. snad lip jak vazelina  )
)
			 ) ja to tedka zkusil pac mazivo co mam doma je nejaky agresivni na gumove tesneni pistu co sem si udelal a ono to fakt dobre maze to sadlo.. snad lip jak vazelina
) ja to tedka zkusil pac mazivo co mam doma je nejaky agresivni na gumove tesneni pistu co sem si udelal a ono to fakt dobre maze to sadlo.. snad lip jak vazelina  )
)- 
				Smazaný uživatel 5179
2Michal: Tak si honem sežeň potřebné mazadlo, Sádlo možná dobře maže, ale jako ochrana proti korozi je naprosto nevhodné, a to nemluvím o tom že až ti sádlo žlukne, budeš mít nejsmradlavější vzduchovku asi nejen v našich luzích a hájích.  

A co střelivo?Mažete?
heh to me nenapadlo.. nastesti ji mam rozdelanou  ) tak to muzu okamzite setrit
) tak to muzu okamzite setrit  ) dik za info..
) dik za info..
			 ) tak to muzu okamzite setrit
) tak to muzu okamzite setrit  ) dik za info..
) dik za info..Re: Kdo maže, ten jede
Jednou jsem nastříkal diabolky konkorem a okamžitě se zhoršila přesnost a to dost radikálně. Myslím si, že to bylo kvůli tomu, že diabolka kvůli tomu konkoru nedostala rotaci a přesnost byla tudíš v riti. A taky ten smrad po výstřelu.
Ano vola to dieseling vid tu  http://forum.gunshop.cz/dieseling-t1008.html
 http://forum.gunshop.cz/dieseling-t1008.html
 http://forum.gunshop.cz/dieseling-t1008.html
 http://forum.gunshop.cz/dieseling-t1008.htmlWeihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP