Příspěvek
od madbugie » 27 kvě 2010 06:27
tak včera dorazil NS Airking 3-9x42 od schneidera... všetko pekne zabalené, vo velkej krabici a uložené v skartovanom kartone takže super...
takto si predstavujem bezchybnú zásielku... ešte som zvedavy kolko budu bankove poplatky za zahraničny prevod...
tenký kríž MD, paralaxa v metroch, velké točítka pekne číslované aj počet otáčok, čo ma zaujalo je, že ked sa pozeram zpredu do puškáča tak paralaxa ako keby bola pritláčaná velkou strunou vo vnútri... (aj na tom hornom obrazku je to trošku vidieť vo vnútri toho skla...), montáž má 3 stop šroby, takže na hlbšej rybine bude asi držať...
jedine čo mi vychadza (presne ako som odhadoval že s 4-12x42 maju komplet rovnake čreva len to zväčšenie je ine) tak true mildot asi bude pri 10x no čo už ale ved nevadi ja aj tak budem s tym strielat predbežne na presne znamu vzdialenost...
zorne pole pri 9 x zväčšení je na 10 m 44 cm
a tie vyklapacie krytky no akože dobre ale v praxi moc nepoužitelne ked treba s paralaxou hybat... takže ich budem mat ako krytky pri uskladneni pred strelbou dole po strelbe na puškač...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)