Do ?eho st??l?te ?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jen jsem zvedav Zabaku jak dlouho ti vydrzi ty magnety.ja mel neco podobnyho a sly do haje cca po 500ranach
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Re: Do čeho střílíte ?
Vidíš ty jsi hlavička, to by mě nenapadlo.Vrtačkou

Jasně že mě zajímalo jakým nástrojem.Tvoje metoda je nejlevnější, ale nejpracnější.
Já chtěl vědět jestli nemáš něco takového.

Trochu jsem to zmenšil.

Naposledy upravil(a) xpetrx dne 05 lis 2013 15:41, celkem upraveno 4 x.
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Jak dlouho vydrží je celkem jedno. Ony nejsou drahé a ještě je mohu přelepit oboustrannou páskou a tudíž na ně nebude tak tvrdý dopad a síla magnetu se tím nijak moc nezmenší. Už jsem to zkoušel.palong74 píše:jen jsem zvedav Zabaku jak dlouho ti vydrzi ty magnety.ja mel neco podobnyho a sly do haje cca po 500ranach
Xpetrx Ten vrták máme v práci. Tím by to bylo mnohem jednodušší, rychlejší a přesnější. Já na ně jen nevzpomněl

No mě kluci ukecávají ať taky něco udělám.Mě se to ale nechce odvrtávat. To raději udělám něco někomu ze dřeva a sklopky si koupím třeba od Svaka.
Slavie 620, Slavie 630
Slavie 620, Slavie 630
Nebuď lenoch a něco jim vyrob. Mám doma cinkátka a jen se mě tu válí, tak jestli budou chtít, tak jim je dám. Nejsou to přímo tyto, ale podobné. Víc přes SZ.
To není o lenosti. Já mám problém s tím, že se vždy snažím, aby má práce k něčemu vypadala.A když 20 let dělám truhlařinu, tak nemám moc zámečnického nářadí. Jednu sklopku už mám vymyšlenou.

Když byly ty dušičky.

Když byly ty dušičky.

Slavie 620, Slavie 630
Slavie 620, Slavie 630
Ty magnety tam být nemusí, když tu sklopku zapíchneš tak, že bude nahnutá k tobě. Anebo udělej delší ten pevný držák lízátka. Pak to bude nahoře držet i bez magnetů.
To mas vyzkouseny, nebo jen tak hadas? 
Ja uz par takovych sklopek mel a videl a rozhodne takovyhle zpusob na 100% nefunguje!

Ja uz par takovych sklopek mel a videl a rozhodne takovyhle zpusob na 100% nefunguje!
dycky STEYR
Kurňa ten vrták, to je Amerika.
A já to piluju jak debil.

A já to piluju jak debil.

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
No to já když jsem viděl co tehle vrták stojí,tak jsem to radši taky piloval.On za tu cenu v domácnosti zase takový využití nemá.Je to jen otázkou příjmu.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Martin: hádám na základě mé staré doma dělané sklopky z pantu - zapchnul jsem křivě a drželo to vzpřímené, rovně to padalo.
Tak radši nehádejmojedx píše:Martin: hádám na základě mé staré doma dělané sklopky z pantu - zapchnul jsem křivě a drželo to vzpřímené, rovně to padalo.

Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Ale jo funguje to i bez magnetu. Jen je třeba dodržet kolmost zapichnutí, teda spíš úhel. Mám jednu taky bez magnetu a vrací se mi a taky drží.
no jo, ale to ji pak musíš mít téměř položenou... a musíš ji mít na určitý vzdálenosti, bo při kratší vzdálenosti a tím větší energii by se ti ta packa odrazila a vrátila se zpět dolů... prostě jak říkám, na 100% to nefunguje ani náhodou. netvrdím, že občas tam nezůstane, ale určitě ne pokaždý... každopádně rad od toho inženýra ( S634 ) už jsme si užili dost 

dycky STEYR