CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Opět jsem se trochu přiblížil k finálnímu sestavení CZ200, josef1000 mi poslal polotovar (kvádr) hliníkové spouště, a tak jsem dneska průběžně celý den piloval a leštil, až jsem se dopiloval a doleštil k tomuhle:

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Re: CZ200S
To Dykmore:
Pěkné, máš zručné ruce.
Pěkné, máš zručné ruce.
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40
CZ200 + Hawke Varmint 4-16x44
Slavia 630 + Delta 4x32AO
TAU 7
CZ200 + Hawke Varmint 4-16x44
Slavia 630 + Delta 4x32AO
TAU 7
Tak jsem nakonec přišel po radách na tomto fóru, že únik z kartuše je způsoben těsnící "gumičkou" za 14,- Kč. Nechal jsem si poslat přes e shop czub , vyměnil a je to ok. Díky za rady.
CZ200S/4,5/exact/NikkoStirling 4x32AO/ LÁHEV 7L,200BAR
Kicmis: díky, ale to je jen design, zručné ruce má hlavně pan Josef1000
Mám ještě jednu otázku na znalce ohledně nabíjecího zařízení Air Arms, která mi vrtá hlavou: po minulém majiteli bylo v prasáckém stavu. Vyčistil jsem ho, nasadil, seřídil, a skoro vše funguje jak má - až na to, že abych zasunul nabíjecí trn po vložení zásobníku, musím na zásobník trochu potlačit zboku. Dalších 9 komor už funguje dobře a stačí hýbat klikou dozadu a dopředu, zásobník klape a točí se, dokud nedojde do polohy, kdy je možné vyjmutí. Pak nastane opět situace, že k dalšímu pootočení musím zásobník potlačit dovnitř. Problém je prostě v tom, že páčka která otáčí zásobníkem, ho trochu vytlačuje ven, takže v pozici po vložení není úplně na místě. Zkusil už jsem kde co, ale i když vyndám ten měděný plíšek, páčka stejně tlačí na zásobník, protože ji tam tlačí pružina na které visí. V souvislosti s tím by mě taky zajímalo, k čemu slouží ten plíšek - když ho vyndám, funguje to stejně, jen to tolik neklape.
EDIT: tak zásobník se prostě musí trochu potlačit, víc se mi nepodařilo zjistit, už na to skoro nevidím
ale už se to pomalu blíží do finále...

Mám ještě jednu otázku na znalce ohledně nabíjecího zařízení Air Arms, která mi vrtá hlavou: po minulém majiteli bylo v prasáckém stavu. Vyčistil jsem ho, nasadil, seřídil, a skoro vše funguje jak má - až na to, že abych zasunul nabíjecí trn po vložení zásobníku, musím na zásobník trochu potlačit zboku. Dalších 9 komor už funguje dobře a stačí hýbat klikou dozadu a dopředu, zásobník klape a točí se, dokud nedojde do polohy, kdy je možné vyjmutí. Pak nastane opět situace, že k dalšímu pootočení musím zásobník potlačit dovnitř. Problém je prostě v tom, že páčka která otáčí zásobníkem, ho trochu vytlačuje ven, takže v pozici po vložení není úplně na místě. Zkusil už jsem kde co, ale i když vyndám ten měděný plíšek, páčka stejně tlačí na zásobník, protože ji tam tlačí pružina na které visí. V souvislosti s tím by mě taky zajímalo, k čemu slouží ten plíšek - když ho vyndám, funguje to stejně, jen to tolik neklape.
EDIT: tak zásobník se prostě musí trochu potlačit, víc se mi nepodařilo zjistit, už na to skoro nevidím

Naposledy upravil(a) dykmore dne 18 zář 2014 17:45, celkem upraveno 1 x.
- menthon1974
Mám CZ 200 S FS s krátkým tlak. kontejnerem. Nevíte někdo kolik váží ten dlouhý tlak. kontejner jako už má CZ 200 Hunter
Děkuji

Koukám teď na tu kartuši a vidím: TARE 0,660kg
Snad ti to pomůže
Snad ti to pomůže

Ahoj,
chtěl jsem vyzkoušet nějakou větrovku a jediné, co mi vyloženě padlo do ruky i do oka byl CZ200s Hunter. Některé věci se mi na ní z výroby nelíbily a Josef1000 mi je nahradil svou výrobou, za což mu děkuji. Co bych rád zmínil je náhradní věneček do 10ranného podavače, který od něj funguje lépe než originál (JSB Exact Express mi v originále špatně drží v komůrkách). Přikládám fotku mého drobka.
chtěl jsem vyzkoušet nějakou větrovku a jediné, co mi vyloženě padlo do ruky i do oka byl CZ200s Hunter. Některé věci se mi na ní z výroby nelíbily a Josef1000 mi je nahradil svou výrobou, za což mu děkuji. Co bych rád zmínil je náhradní věneček do 10ranného podavače, který od něj funguje lépe než originál (JSB Exact Express mi v originále špatně drží v komůrkách). Přikládám fotku mého drobka.
Tak 200ka je puška,která stojí za to,jí koupit dvakrát
Já s ní tenkrát začínal a ted po pár letech zas pokračuji,teda myslím že tady s ní začínalo plno střelcu.
Čekají jí nějaké malinkaté upravy,ale sem s ní už ted spokojen,takhle to chodí bez sebenší upravy a jakéhokoliv lazení a uprav.
Best Airgun v poměru cena-výkon.Výkon nemám na mysli jako J ale co nabízí celkově.. 10ran30m

Já s ní tenkrát začínal a ted po pár letech zas pokračuji,teda myslím že tady s ní začínalo plno střelcu.
Čekají jí nějaké malinkaté upravy,ale sem s ní už ted spokojen,takhle to chodí bez sebenší upravy a jakéhokoliv lazení a uprav.
Best Airgun v poměru cena-výkon.Výkon nemám na mysli jako J ale co nabízí celkově.. 10ran30m
177
22
25
22
25
Piku, aké úpravy ju čakajú?
Niečo podobné mám aj ja nastrieľané, trošičku horšie...taký ostrostrelec zas nie som ako Piku 

Piku: Dobře Ty
To jsem nečekal, dělal jsi nějaké úpravy aby jsi toho dosáhl?

Pixly,
určitě bych dnes radši ušetřil a šel do discoveryho (je hotový a bez investicí tudíž daleko levnější
krom toho dám přednost značce která se na produkt zaměřuje přímo a tady je to vidět, czub vzduchovky neživí tak na ně kašlou.
takové nadšení bohužel nezdílím, celkové hodnocení má u mě velmi slabé- jen úhel pohledu , mě se nelíbí že marketing se snaží vzbudit dojem že z toho jde udělat plnohodnotná opakovačka na což jsem naletěl, přesnost mě tak netrápí a stejně s tím nastřílet neumim.takhle to chodí bez sebenší upravy
určitě bych dnes radši ušetřil a šel do discoveryho (je hotový a bez investicí tudíž daleko levnější
krom toho dám přednost značce která se na produkt zaměřuje přímo a tady je to vidět, czub vzduchovky neživí tak na ně kašlou.
Naposledy upravil(a) PEPAN dne 30 bře 2014 09:48, celkem upraveno 1 x.
Nejde!Prostě NNe
Já jak sem jí přines domu,tak sem šel střílet.
Takže u mě dobrý,ale pozor,záleží opět velice na serii diabolek
S další serii sem toho nedosáhnul,ikdybych se rozkrájet ráčil.
Takže u mě dobrý,ale pozor,záleží opět velice na serii diabolek

S další serii sem toho nedosáhnul,ikdybych se rozkrájet ráčil.
177
22
25
22
25
Pepan: Já tam mám 10ranný zásobník a střílím jeden za druhým, v čem je problém?
Hlavně způsob jak v tom drží ten kotouček, dál jsem to neřešil a spokojil se radši s ručním od josef1000 který je nevyjimatelný, jde o to že rád flintu průběžně dokrmuju, a mít přehled o zbývajícím střelivu, nic víc
Nejde!Prostě NNe
jj ten věneček budu taky muset nejak označit, protože skoro pokaždé zjistím že je prázdný až když vystřelím naprázdno. Občas se stane že se při nabíjení nepootočí, ale to je podle mě tím že některá diabolka vyčuhuje ven jednou, nebo druhou stranou. jinak jsem spokojený
CZ 200 cal. 177, JSB exact heavy
Leupold mark MK4 M1 4,5-14x50,bipod harris(oboje čínská výroba) nabíječ AA (10), regulátor+QF - ALTAROS, moderátor Josef1000
plnění - pumpa Hill
Leupold mark MK4 M1 4,5-14x50,bipod harris(oboje čínská výroba) nabíječ AA (10), regulátor+QF - ALTAROS, moderátor Josef1000
plnění - pumpa Hill