Hergot to se dějou věci

......Zdar všichni,než budu reagovat
rád bych ti Martine pogratuloval k tomu"senzačnímu a neočekávanemu vítězství" 
a poděkoval za pozvání,které dříve či později rozhodně hodlám(e) využít
Koukám,že se to tu sletá jak supy nad mršinou 
.Takže,plně se ztotožnuji s názory Boba

,jen bych to tu ještě trochu rozvedl.Ježdění do Milovic atp.je pro mě absolutně neekonomické,a nejde tu vůbec o peníze ale spíše o čas.Dělám třísměnný provoz,nezřídka i o víkendu,do zaměstnání se přepravuji denně nějakých 40km,po tom celotýdenním maratonu si nějak nedovedu představit,že se budu trmácet(po těch našich okreskách

) o víkendu dalších 5 hodin do Milovic a zpátky(bez ohledu na to jestli řídím nebo se vezu

) jen proto abych si parkrát prsknul na sklopku,mám pocit že by mě cestou přešla chuť na úpně všechno

.Nestřílím dlouho,ale rád,baví mě to a chci v tom pokračovat,je to pro mě relax,pomáhá mi to zapomenout na ten shon,stres a starosti kterých má každý v dnešní době dost

.Nemám žadné ambice,je mi defacto jedno jestli trefím desítku,nebo minu terč

.Všechno tohle má za účel obklopit se skupinou lidí z blízkého okolí ze stejnými zájmy

.Ano komunita,kde 5 je málo a 20 možná moc,při 100lidech už bych se asi cítil ztracený

.Milovice atp,jsou pro mě abych tak řekl,promiňte to slovo,příliš
komerční

Určitě bych se tam rád někdy podíval,a poznal vás"ostřílený kluky"

,ale asi né zas tak často

.Naopak mě láka představa,že jen tak v tričku a trenkách skočím do auta,vezmu flintu a za dvacet minut jsem u Žabáka,mužu vzít sebou dcerku(4)nebo přítelkyni,holky si můžou v klidu poplkat a my si zastřílíme

.Do Milovic bych ji nedostal ani heverem,už takhle říká,že sem magor

,ale to jistě všichni znáte

Takže bych to shrnul asi takhle
kdo chce do Milovic atp.,nikdo mu v tom nemůže zabránit,a my malé ryby se tady budem zatím plácat v tom svém malinkatém rybníčku,bez ohledu na to kolik"velkejch bílejch"se nám tu prohání 
...............Žabáku,mimochodem,taky vím o bezva place,dokonce s výborným zázemím.