Fórum GunShop.cz - zbraně, střelivo, optika

Diskuzní fórum o zbraních, střelivu,optice

Právě je 19 lis 2017 02:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 28 pro 2009 00:10 
Offline

Registrován: 24 srp 2005 09:46
Příspěvky: 1569
Bydliště: Zlín
Hmm, akorát že řidičák je platný mezinárodně, na rozdíl od zbrojáku že? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 28 pro 2009 12:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2009 14:07
Příspěvky: 94
Bydliště: Šumpersko
Gunmaster: Sk. E je pro ochranu zdraví, zivota a majetku. Všechno máš v těch odkazech výše.

_________________
CZ75 SP-01 9x19


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 06 led 2010 11:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2009 22:12
Příspěvky: 385
už ho máš ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 11:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2009 22:12
Příspěvky: 385
ještě přidám jeden postřeh. Když jsem dělal ZP tak jsem byl upozorňován ,že při rozborce musím mířit do určeného místa .Když jsem prováděl rozborku - a ruzně jsem se toho kroutil ,jen abych stále mířil do určeného místa tak se mě policista ptal co dělám? A když jsem mu řekl ,že mířím do určeného místa ,abych ho neohrozil začal se smát ,že po kontrole zbraně už nikam mířit nemusím . :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 13:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009 08:51
Příspěvky: 1232
Bydliště: Slavkov u Brna
Vsak to je snad jasne ne?:)

_________________
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 13:56 
Offline

Registrován: 24 srp 2005 09:46
Příspěvky: 1569
Bydliště: Zlín
Tak to už chápu ty postřelené policajty na služebnách


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 14:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009 08:51
Příspěvky: 1232
Bydliště: Slavkov u Brna
Dle me nechapes:

Zbran po kontrole znamena ze je VYBITA!!! Resp ve zneni zkousek na ZP - tzn ze nema naboj v komore a predtim jeste vyndany zasobnik. Pak je jasne ze s ni nemusis stale mirit do rohu. Ale samozrejme je to vzdy tak lepsi a zbrani, byt vybitou se na nikoho nikdy nemiri...

_________________
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 15:05 
Offline

Registrován: 24 srp 2005 09:46
Příspěvky: 1569
Bydliště: Zlín
O kolika lidech s prokazatelně "zkontrolovanou" zbraní co si práskli jsi už slyšel? Já můžu říct že už jich pěkná řádka bude a když už se člověk přehlídne, nebo prostě jen selže mozek, tak ať to letí aspoň do knihovny a ne do člověka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 15:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009 08:51
Příspěvky: 1232
Bydliště: Slavkov u Brna
Dobre ale to potom neni zkontrolovana zbran ...

ale pokud si pri zkousce zkontroloval zbran, on to videl zes neudelal chybu, jinak by te vyrazil, ... tak potom tvoje podiveni nad jeho poznamkou nejak pozbyva smyslu...

pokud sem zbran zkotroloval, a jakoze uz kontroluji min 2x, tak vim co muzu a co ne, nanikoho nemirim, a stale se snazim mirit nekam bokem...

_________________
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 15:25 
Offline

Registrován: 24 srp 2005 09:46
Příspěvky: 1569
Bydliště: Zlín
Fajn, tak až před tebou někdo zkontroluje zbraň a ty si pořádně nevšimneš, jak ji kontroloval a bude na tebe při rozborce mířit, tak si na to nezapomeň vzpomenout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 16:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 led 2008 23:01
Příspěvky: 326
Bydliště: Plzen
Prvni pravidlo pri manipulaci se zbrani: Zbran je VZDY nabita.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 16:10 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2006 00:47
Příspěvky: 1844
Bydliště: Brno
Taktak, u mne na zkoušce vyhodili kolegu co si myslel že když si zbraň zkontroluje tak si může mířit kam chce.

_________________
HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SKS 45 Simonov, Mosin-Nagant 91/30, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 16:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2009 22:12
Příspěvky: 385
jasně ,že kontrola znamenala vybití .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 16:19 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 lis 2006 00:47
Příspěvky: 1844
Bydliště: Brno
To ano ale jak již bylo psáno, ZBRAŇ JE VŽDY NABITA, inspektor byl takový sviňák že si třeba s dotyčným mezi kontrolou chvíli vykládal o popisu zbraně, ukazoval to a to na té pistoli a mezitím do komory nastrčil školníka a to i PO KONTROLE. Co z toho plyne? ZBRAŇ JE VŽDY NABITA takže před jakoukoli manipulací zkontrolovat a i po kontrole mířit do bezpečného prostoru protože a to opět ze zkoušky: Komisař se tak prochází po místnosti, vleze před hlaveň, chvilku si počká a pak adieau, uvidíme se příště! Mně to také udělal ale hned jsem položil zbraň a odmítl pokračovat v rozborce dokud nepoodstoupí a zkoušku jsem úspěšně udělal, prostě při manipulaci je bezpečný prostor svaté místo, nikdo tam nesmí být a to i mimo zkoušky, kolik chytráků si myslelo že nemá nabito a pak si prostřelili akvárium nebo matraci...

_________________
HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SKS 45 Simonov, Mosin-Nagant 91/30, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Budu si ted delat zbrojni prukaz, co k tomu potrebuji?
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 17:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2009 08:51
Příspěvky: 1232
Bydliště: Slavkov u Brna
To ale nevyvraci to co jsem napsal:)

ke zbrani se tak chovam, resp uz se tak chovam a chovat budu, neb se mam moc dobre a pres mrize se mi koukat nechce:)

_________________
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO