Puška nebyla natlakovaná - kyž jsem kupoval v Polsku všechny flinty jsou naštouchlé - eveidentně je zkoušejí a bouchají holuby na náměstí ...
Tak dovolte abych Vám ji přestavil.
AirArms S510 v ráži 5,5mm nebo chceteli .22

Celkovej pohled prozrazuje že bud dali masívnější hlaveň nebo je to něco jiného, - - - je to něco jiného - - - moderátor po celé délce hlavně ...
Zatím jsem ještě udělal detail na biatlonovou kličku ... popravdě to bylo to jediné co jsem Kubajzovi záviděl na jeho HWéčku. Chod je čistý a lehký pružina se natahuje při oevírání tedy kladívko je přímoběžné.

Protože evidentně pročitají buď výrobci nebo represivní složky střelecká fóra tak výrobci začli asi na jejich popud montovat zábrany k tomu aby se dalo tunit - u AA záslepky nad šrouby - nebo zalomený zakalený šroub - no dal jsem paár ran na chrono a lítalo to s Exactem Heavy 1,17 gramů 158 metrů , už mám novou pružinu a mám tam 172 metrů - a to jsem se ještě nedostal k šroubku konzistence .....
Jinak protože zakládám tenhle trejd tak prosím psát vše jen k flintě a ne že něco je lepší ať v tom vláknu není čurbes. Díky za porozumnění

čti pořádně
 čti pořádně  Tak to je slušný peníz,kdybych ženě řekl,že si něco takové pořídím asi bych od ní dostal brokama do zadku
 Tak to je slušný peníz,kdybych ženě řekl,že si něco takové pořídím asi bych od ní dostal brokama do zadku  Tak šup šup nastřelit terč a sem s ním
 Tak šup šup nastřelit terč a sem s ním