Takže k nákupu, jako vždy u BAR, pružinovka , s ořechovou pažbou a další podmínka ozkoušet ji od AirArms. Včera zaplaceno !!! dneska ji ám doma .... chacháááá.
Dovoluju si ji s Vámi seznámiti.
Vlastním Dianu AirKinga to je známe ale bohužel v mé neoblíbené ráži 177, a kdo někdy viděl moje ruce je mu jasné že vkládání diabolek je pro mne utrpením.
Takže jsem se pídíl po cal.22 ( HW jsem ze zjevných důvodů zavrhl )
Volba padla na Air Arms Pro-Sport v ořechové pažbě v ráž.22.
První rozbalení a sednul jsem si na pozadí pažba luxuska - rytina klasika od AirArms prostě paráda.... zvýrazněná lícnice nemá chybu puška sedla do ramene na první namáčknutí ( žádná laborace ) prostě do ramene sedla ...
Tak na nic nečekat a natáhnout - bál jsem se - natáhnutí hladké a bez extremní síly - to snad ani není 16 joule - no nataženo okénko pro vkládání diabolky luxusně veliké a ještě z pravého boku vybráno cca 5mm pro ještě pohodlnější vkládání diabolky, no pro moje pazoury lahoda jak nikdy.
A kam u kamaráda střílet , hybaj pařez z okna ven a ono to jen tak ťuklo tak znova a znova a znova - prostě tahla vzduchovka NEKOPE a těch 16 joule tam bude ( chrono má bebí ) v pařezu díra ... exactně vystřelím do plechovky s Luncheonmeatem

Šína pro montáž puškohledu je součástí těla pístnice což bude jediné co budu ze začátku bedlivě sledovat ale je pravdou že montáž drží s šínou na Slavii se to srovnat nedá.
Tady jsou nějaké fotky žádné umění prostě fotky.
K ceně - stála mně 449 liber plus poštovné