Ty to píšeš nohama???Alexxxus píše:Děkuju všem s reportem to bude trvat ... jsem an tu nožku nějak kantáre.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ty to píšeš nohama???Alexxxus píše:Děkuju všem s reportem to bude trvat ... jsem an tu nožku nějak kantáre.
Já zase nechápu proč se někde začíná v 10:00 - 11:00. Ve dvě je konec a co pak?Kubajzz píše:Jinak začátek závodu o půl jedné a konec o půl sedmé... no k tomu se asi nedá moc dodat, nedivím se, že lidi po prvním kole jedou domů.
Střílelo 10 pružin z 44 účastníků. Nemyslíš, že k tomu stavitelé přihlédli?Kubajzz píše:Ani jedna sklopka se ani neblížila maximu. Nejdále byly ta Dakarova krysa s diodou na pružině na 38 metrů a pak na na konci louky na 13-ce ta sklopka vlevo taky na 38 metrech. Ani tam nebyly 15mm killzóny přes 20 metr, místo nich tam bylo hodně 20mmKZ, ale taky blízko. Nejtěžší sklopky byly pavučina na 35 metrech, protože je to malá killzóna a pak ty dlouhé povinné polohy (stoj na 30 a klek na 31m) - ty jsou prostě těžké vždycky.
To jako opravdu děláš? Při jednokolové akci možná, jestli to pořadatel nestihne uklidit, ale u dvoudenních akcí tam asi nemáš co dělat pokud nejsi pořadatel. Ano sklopky se předělávají, ale ne všechny.jít si třeba střelit sklopky, co mi nešly, nebo se jenom jít podívat jak byly ty sklopky daleko.
To za předpokladu, že se účastníci nerozjedou a alespoň někdo tam zůstane.skončit v 14:30, pak si opéct párek, pokecat s ostatními,
Kubo, nevim jak teď ale před každou stavbou trati, nám Aleš říkal jak to má bejt těžký!!!!Kubajzz píše:Pružiny se často uvádí jenom jako záminka, protože i ty pružiny se dokážou vcelku dobře trefit. Nevidím logiku v tom dělat speciálně závod pro 10 pružin, když je na startu 34 větrovek. A jestli někdo netrefí 25ku na 35 metrů nebo velkou KZ na 40 metrů, tak ji netrefí ani na těch 38.