Alexx: Tako jako já jsem si dříve spletl PP 22 a P 22 tak ty si to pleteš v mém příspěvku. Já teď mluvil o P22ce - malé, hnusné, plastové. W PP 22 kvality neupírám, osobně jsem z něj nikdy nestřílel. Ber to ale taky tak, kolik má ten tvůj W najeto - třeba se taky v prvních ranách sekal.....
Jinak si troufám říct, že komár je větší než W PP 22, možná né o moc, ale větší je určitě.
Cvicubis - sám si musíš říct, co chceš. Pokud jdeš jen po spolehlivosti a je ti jedno z čeho budeš střílet, tak kup revolver. Mě se prostě líbil komár a nejel přes to vlak. Přečetl jsem toho spoustu. Polovina lidí ho miluje, polovina lidí nenávidí. Na SigFóru si přečteš, čím jsou nedostatky způsobeny a většina z nich se dá odstranit. S tím jsem do toho šel. A kdyby něco, tak je nová a je v záruce (nedělal jsem žádné zásahy, kterými bych záruku porušil). Jinak to že v návodu píšou cituji "Drobné nerovnosti ve vývrtu hlavně u pistolí Mosquito jsou, dle výrobce, způsobeny výrobním postupem a nejsou proto důvodem k reklamaci zbraně" taky důveru moc nebudí, stejně tak, že záruka je oproti ostatním Sigům ne 60 měsíců, ale jen 24. Ale co, dostane za uši, já užiju zábavu a pokud budou pořád nějaké problémy, tak ho vrátím. V sobotu na Avimu jsem byl docela nalomenej, protože z prvních 3 zásobníků mi vždycky zůstal závěr vzadu vprostřed zásobníku. Pak jsem si uvědomil, že jak jsem levák a jsem zvyklý na vyšší úchop, tak jsem horní hranou dlaně přizvedával záchyt závěru

Upravil jsem úchop a bylo to o.k. Padlo 110 CCI Blazer bez zádržky, pak 100 Aquila a to bylo horší 2 FTL a 2 FTF. Tady bylo úplně cítit co je to za krumpl - jednak straně smrdí a špiní a druhak byly rány, kdy člověk vyloženě cítil, jak se závěr natáhl jakoby líně - asi slabší nálož. Ještě chci testnout jak půjdou SB standard a Remingtony a Federaly po koruně