Termit píše:Pokud si to myslel jako fór a nemělo to vyznít tak jak to vyznělo existují takový žlutý kulatý obrázky na levo " smajlíci " a tím to tě taky myslím cituji....
Netušil jsem že seš Kubajzzovo tiskový mluvčí? "

"
edit: a pokud to nestačí, tak se podívej do zrcadla abys věděl kdo tady furt něco nebo někoho kritizuje.
ne to neměl být fór... nebo si myslíš, že Kubajzz udělal tu bleskovku jen proto, že se zrovna tuhle sobotu doma nudí a nemá co dělat? a zrovna hnedle druhý den potom, co ji vyhlásil Aleš? jak říkám, nejvíc do toho kecaj lidi, co o tom vědí úplný hovno

. a mimochodem, toto co jsem napsal o bleskovce
není kritika, to jsou holá fakta.
Kritika byla to, jak jsem zkritizoval Alešův přístup po sobotní nezdařené kryse... a za tím si stojím! a v tom případě, pokud jsi to s tou rukou k dílu myslel na mě, tak si troufnu tvrdit, že s tím jsi taky vedle

. ale to může být tvůj názor, ten ti vyvracet nebudu. je možné, že jsem na těch "třech" závodech, na kterých si letos byl, zrovna moc ruku k dílu nepřikládal

. jen se mi líbí, jak s tebou hned nějakej dominyc souhlasí a přitom mě vůbec nezná. viděl mě všeho všudy 10 minut a to jsem zrovna jako jeden z mála motal v Brdech špagáty po konci závodu, kdy polovina lidí odfičela když na ně udělali MPíci bububu ( Mandy, Pussyna a další... ) !
Petře, nezlob se, budu se opakovat, ale vážně o tom víš hovno...